فیلم׀ معجون شیر و دوشاب مراغه

۳۰ مهر ۱۴۰۲، ۹:۴۶
کد خبر: 85266373
فیلم׀ معجون شیر و دوشاب مراغه

مراغه- ایرنا- مهرماه موعد پخت دوشاب در مراغه است و این شیره گرفته شده از آب انگور وقتی با برخی دیگر از خوراکی‌ها از جمله بادمجان، به یا شیر مخلوط شود، معجونی برای صرف یک صبحانه سنتی و لذیذ به دست می‌آید.

به گزارش ایرنا به نقل از کارشناسان تغذیه، دوشاب سرشار از خواص مختلف است و مصرف آن به عنوان یک ماده غذایی مقوی و مغذی در تمام فصول توصیه می‌شود؛ به ویژه آنکه با شیر ترکیب شده و از شیرینی آن کاسته شود.

دوشاب به نگهداری در یخچال نیاز ندارد و هرچقدر غلیظ‌تر باشد، باکیفیت‌تر است اما مخلوط شیر و دوشاب را در یخچال نگهداری کرده و آن را در بیشتر موارد در وعده صبحانه مصرف می‌کنند.

این ماده غذایی پرکالری که همچنان به صورت خانگی و سنتی تهیه می‌شود، برای افراد دیابتیک توصیه نمی‌شود و نرخ آن طی سال جاری در مراغه با عسل برابری می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha