به گزارش ایرنا از درمانگران اعتیاد تهران، فرهاد گشتاسبی افزود: با توجه به توافقات قبلی که میان وزارت بهداشت، ستاد مبارزه با مواد مخدر، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، سازمان نظام پزشکی و غیره صورت گرفته بود، خواستار اجرایی شدن این توافقات در جهت گسترش توانمندهای مراکز ترک اعتیاد هستیم.
وی اظهار داشت: وظیفه وزارت بهداشت به عنوان یکی از متولیان و ناظران بر فعالیت درمانگران اعتیاد، گسترش توانمندیهای مراکز درمانی و اصلاح اشکالات و تسهیل اموری است که منجر به ارائه خدمت با سطح بالاتر میشود.
به گفته وی، بیش از ۶۵ تا ۷۰ درصد درآمدهای یک مرکز صرف هزینههای دارویی و مشاوره میشود و اگر این ابزار از طریق افزایش مراکز محدود شود، گیرندگان خدمت آسیب خواهند دید و اگر قرار باشد بدون قاعده و ضابطه نسبت به افزایش مراکز اقدام کرد، دچار مشکل خواهیم شد.
گشتاسبی با اشاره به خواسته بیش از یکهزار و ۲۰۰ نفر از درمانگران اعتیاد در روز گذشته در مقابل وزارت بهداشت، تصریح کرد: مهمترین این پیشنهادها تقویت مراکز موجود و ارزیابی مجدد این مراکز بوده و همچنین، ارائه طرحهای آموزشی در راستای ارتقای دانش درمان و تقویت مراکز ترک اعتیاد، از دیگر راههای برون رفت از مشکلات پیش رو است.