به گزارش ایرنا از رسانههای روسیه، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه پنجشنبه در نشست خبری خود، انجام این سفر را تایید کرد.
وی افزود: ریاست این هیات را موسی ابومرزوق رئیس دفتر روابط بین المللی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) برعهده دارد.
بنا بر گزارش دیگر رسانههای روس، نمایندگان حماس در دیدار با باگدانوف معاون وزیر امور خارجه روسیه از موضع پوتین و تلاش های دیپلماتیک مسکو در موضوع فلسطین قدردانی کردند.
بنا بر اعلام وزارت خارجه روسیه، در جریان گفتگوهای مسکو با حماس، آزادی فوری اسرا در نوار غزه مورد بحث قرار گرفت.
در این پیوند، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین گفت: دیداری میان پوتین و هیأت حماس برنامه ریزی نشده است و گفتگوها در سطح وزارت خارجه انجام خواهد شد
سفر نمایندگان حماس به مسکو در حالی صورت گرفت که معاون وزیر امور خارجه و نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور خاورمیانه و شمال آفریقا روز پنجشنبه گفت: «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به زودی به روسیه سفر خواهد کرد.
میخائیل باگدانوف در میزگردی درباره بحران در خاورمیانه افزود: دستور کار این سفر شامل گفتگوهای سازنده در مورد مناقشه فلسطین و اسرائیل خواهد بود.
معاون وزیر امور خارجه روسیه افزود: رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در این سفر با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه دیدار خواهد داشت.
باگدانوف در ادامه سخنان خود در این میزگرد با اشاره به جانباختن کودکان و غیرنظامیان در فلسطین، توقف این روند را خواستار شد.
سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه (کرملین) ۱۸ مهرماه ۱۴۰۲ گفته بود: روسیه به تماسهای خود با فلسطین و اسرائیل ادامه میدهد و تلاش خواهد کرد تا راههایی برای حل و فصل مسائل پیدا کند.
دیمیتری پسکوف در نشستی خبری در مسکو در پاسخ به پرسشی درباره سفر محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به مسکو نیز گفت: رایزنی درباره تاریخ این سفر در سازوکارهای دیپلماتیک ادامه دارد؛ البته این سفر، قبل از وقایع اخیر برنامهریزی شده است.
پسکوف پنجشنبه نیز در این باره گفت که تاریخ دقیق این سفر اطلاعرسانی خواهد شد.
به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع تل آویو آغاز کردند و رژیم اسرائیل برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
حمایت غرب از اسرائیل به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی برای رژیم صهیونیستی در ادامه کشتار بی رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.
وزارت بهداشت فلسطین در تازهترین آمار خود از افزایش شمار شهدای جنگ غزه به هفت هزار و ۱۶۵ نفر خبر داد.
از مجموع شهدای غزه حدود سه هزار نفر کودک و بیش از یکهزار و ۳۰۰ نفر هم زن هستند.
در حمله شامگاه چهارشنبه جنگندههای متجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به تعدادی خانه در خان یونس در جنوب نوار غزه، ۱۴ فلسطینی به شهادت رسیده و بیش از ۸۲ نفر دیگر زخمی شدند و شماری هم هنوز زیر آوار هستند.
همچنین منابع پزشکی اعلام کردند که در بمباران سوم آبانماه ۱۴۰۲ برج مسکونی تاج و خیابان یرموک و جلاء در شهر غزه، ۳۳ فلسطینی شهید شدند و اجساد آنها از زیر آوار بیرون کشیده شده است.