به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرعامل عمران شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران در این آیین گفت: آمادهسازی ۹۸ هکتار زمین در شهر جدید مهاجران با هدف تامین مسکن برای متقاضیان به ۱۰۰ درصد رسید.
«سعید میرزایی» افزود: در طرح نهضت ملی مسکن، ساخت سه هزار واحد در شهر جدید امیرکبیر در دستور کار است که از ابتدای سال، آمادهسازی زمینها آغاز شده است.
وی بیان کرد: شهر جدید امیرکبیر به عنوان نگین سبز هفتاد قله و تنها شهر ویلایی کشور، به وسعت ۶۰ هکتار و استرداد ساخت ۱۹ واحد، آمادهسازی آن تکمیل شده است.
مدیرعامل عمران شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران گفت: در محله سه و چهار شهر جدید امیرکبیر به وسعت ۱۶۰ هکتار و استرداد ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در بخش آمادهسازی به اتمام رسیده است.
میرزایی افزود: طرح آمادهسازی مرحله پنجم شهر امیرکبیر در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت تغییر کرده است و حدود ۳۰۰ قطعه از ۹۰۰ قطعه به واحدهای ۲۰۰ متری تبدیل شده و به زودی قرارداد آمادهسازی با بنیاد مسکن منعقد و اراضی به مردم واگذار میشود.
وی بیان کرد: ۹۷ قطعه زمین در محله ۲ شهر جدید امیرکبیر در راستای جوانی جمعیت واگذار شده و حدود ۲۰۰ قطعه در محله چهار شهر امیرکبیر در مرحله کارشناسی است که قیمت آمادهسازی از سوی کارشناس رسمی دادگستری اعلام و واگذاری صورت میگیرد.
مدیرعامل عمران شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران گفت: شهر جدید امیرکبیر شهر نوپایی است و ممکن است نقصهایی وجود داشته باشد، اما با همکاری مردم موانع یک به یک برطرف میشود.
میرزایی افزود: تامین مسکن برای اقشار کم درآمد، جوانان و افراد واجد شرایط پنچ گانه، یکی از اهداف دولت سیزدهم است که در این راستا با همکاری مسئولان استان مرکزی و مردم موفقیت نسبی در شهر جدید امیرکبیر و مهاجران کسب شده است.
وی بیان کرد: در این دوره رویکرد اصلی، واگذاری زمین است و باور بر این است که اگر بستر محیا شود و خدمات روبنایی و زیربنایی در شهرهای جدید امیرکبیر محیا شود مردم بهتر میتوانند برای خود مسکن بسازند.
وی توضیح داد: در این راستا زمین را دولت تامین میکند و ساخت از سوی مردم انجام میشود این در حالی است که زمینها به شرط ساخت واگذار میشود و افراد باید ظرف مدت سه ماه پروانه ساخت از شرکت دریافت کنند و ظرف ۲ منزل خود را بسازند.
فرماندار اراک نیز در این آیین گفت: همه کارگزاران دستگاههای اجرایی و اداری موظف به ارایه خدمت در زمان مقرر، برای جلوگیری از انباشته شدن مطالبت عمومی هستند که این مطالبات در همان مقطع، باید توسط مسئولان پاسخ داده شود در غیر اینصورت حجم انبوهی از مطالبات ایجاد میشود.
«امیر هادی» افزود: اگر کارگزاران و متولی دستگاه اجرایی در زمان لازم تصمیم درستی اتخاذ نکنند،جامعه با مشکلات روبرو خواهد شد.
وی بیان کرد: یکی از مشکلاتی که به صورت جدی نظام توسعه اقتصادی کشور را تحت تاثیر قرار میدهد، موضوع مسکن است که ناترازی در ساخت مسکن امروز نمود خود را در قیمت مسکن و عدم عرضه و تقاضا نشان داده است.
فرماندار اراک گفت: تصمیم دولت سیزدهم برای جبران این عقب افتادگی یک تصمیم اساسی و مبتنی بر تعهد دولت به مردم به ویژه محرومین و مستضعفین است.
هادی افزود: شهر جدید امیرکبیر یکی از متولیهای تخصصی خانه و زمین برای خانوارهای کم درآمد است، دولت از اعتبارات خود برای توسعه شهر جدید امیرکبیر هزینههای زیادی را انجام داد و عقب افتادگی شهر امیرکبیر درحال پیگیری است.
وی بیان کرد: امیرکبیر یک شهر با موقعیت استراتژیک است که بهترین شرایط آب و هوایی و به دور از آلودگی هوا را دارد و بهترین نقطه برای افراد دارای بیماری زمینهای است، قرارداد مطالعات خط انتقال راهآهن امیرکبیر منعقد شده که بر این اساس بخشی از محرومیت تردد در شهر امیرکبیر برطرف میشود.
فرماندار اراک گفت: در گذشته استقرار پزشک برای ویزیت روزانه بیماران در شهر امیرکبیر وجود نداشت اما اکنون داروخانه امیرکبیر راهاندازی شده است.
شهر جدید امیرکبیر از سال ۹۰ در مسیر اراک - قم ایجاد شده و هماکنون دارای حدود یک هزار نفر جمعیت ثابت و حدود سه هزار نفر جمعیت سیار است.