به گزارش خبرنگار ایرنا، شریف ملاشاهی جوان شامگاه چهارشنبه در نشست کارگروه کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان در مجموع امسال بیش از ۲۰ هزار و ۹۶۰ تن انواع کود تهیه کرده است که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۲ درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: سهمیه کودهای ازته، فسفاته وپتاسه حدود ۴۹ هزار و ۲۴۸ تن است که تاکنون بیش از ۱۴ هزار تن آن بین کشاورزان توزیع شده است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: مصرف کودهای کشاورزی باعث بهبود کیفیت و افزایش تولید محصولات کشاورزی میشود و یک انتخاب نیست بلکه یک ضرورت است و به همان اندازه که مصرف بیش از حد آن ضرر دارد، مصرف کمتر از حد استاندارد هم به شدت به تولید آسیب میزند.
ملاشاهی بیان کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی وظیفه تهیه و تدارک، توزیع، حمل و نقل و فروش انواع نهادههای مورد نیاز کشاورزی به خصوص کود شیمیایی را بر عهده دارد.
به گزارش ایرنا، سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهرهگیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
هم اینک در بیش از ۲۰۰ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در ۸۰ هزار هکتار از باغ های استان انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید می شود.