به گزارش ایرنا و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد دکتر علی قاسمی روز پنجشنبه در این خصوص افزود: یکی از مشکلات عمده بیماران مبتلا به سرطان، رگگیری این بیماران است چراکه واضح نبودن رگها بر اثر شیمی درمانی، این کار ساده را با مشکل و درد همراه میکند.
وی با بیان اینکه دستگاه رگیاب از طریق اشعه مادون قرمز اقدام به نمایان کردن عروق سیاهرگی میکند، ادامه داد: دستگاه رگیاب با هدف شناسایی سریع رگهای خونی و پیشگیری از کبودی و آسیب به رگها در کودکان مبتلا به سرطان مورد استفاه قرار میگیرد.
رییس مرکز آموزشی پژوهشی درمانی دکتر شیخ مشهد گفت: دستگاه اهدایی، یکی از پیشرفتهترین دستگاههای رگ یاب موجود است، استفاده از آن برای رگ گیری اطفال، افراد چاق، بیماران دیالیزی و کم خون که رگهای واضحی ندارند و رگگیری از آنها بسیار سخت است، باعث به حداقل رساندن خطا در رگگیری و کاهش استرس بیمار می شود.
وی ضمن تقدیر از خیران گرانقدر «خانواده خیرآبادی»، به نقش مهم خیرین در حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: حوزه سلامت نیازمند حضور پر رنگ خیران و مسوولان متعهد و خدمتگزار جهت کمک به تسهیل امور درمان بیماران است.
قاسمی ادامه داد: خیران سلامت طی سالهای اخیر همراه خوبی در تامین تجهیزات بیمارستانی بودهاند و امید است این روند در خرید تجهیزات بیشتر تداوم یابد.
بیمارستان تخصصی اطفال دکتر «شیخ» مشهد با ۱۶۰ تخت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این شهر فعال است.