به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد صادق صبا روز پنجشنبه در آیین نکوداشت خیران سلامت همدان افزود: رویکرد این مجمع کاهش بروز بیماری با کمک خیران است چرا که قرار به تولید بیماری و در ادامه ساخت بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی نیست.
وی اضافه کرد: مرکز و واحدی با عنوان آموزش و پیشگیری در مجمع راه اندازی شده است در عین حال حوزه مشارکت بانوان در راستای ارتقای فرهنگ سلامت بیمار فعال هستند.
این پزشک متخصص بیان کرد: مجمع خیران سلامت در بخش مددکاری و مشاوره نسبت به انعقاد تفاهم نامه با بخش های مختلف اقدام کردند تا دسترسی مردم به امکانات بهداشتی و درمانی را افزایش یابد.
مدیرعامل مجمع خیران سلامت استان همدان ادامه داد: بخش مددکاری و مشاوره، مجمع خیران سلامت طرح هایی با عنوان سخاوت، طرح مهیار، ارائه کمک بلاعوض، وام کم بهره و دریافت تخفیف از مراکز درمانی در راستای کمک به بیماران انجام داده است.
صبا اظهار کرد: تکمیل کتابخانه در حال ساخت دانشگاه نیازمند همکاری خیران است تا در این محل جوانان، علوم پزشکی، مهارت های استاندارد را با هدف درمان بیماران با دقت بالا و هزینه اندک فرا می گیرند.
وی با بیان اینکه نیت خیران بر اساس نیازها و اولویت دانشگاه علوم پزشکی تنظیم می شود افزود: همدان نیازمند ایجاد بخش پیوند مغز استخوان، آزمایشگاه جامع ژنتیک و مرکز توانبخشی است که امید می رود خیران سلامت در این حوزه ها ورود کنند.
مدیرعامل مجمع خیران سلامت استان همدان ادامه داد: بنیاد فرزانگان امسال شکل گرفت و مساله سالمندان را پیگیری می کند تا سالمند در کنار خانواده نگهداری و مورد مراقبت قرار بگیرد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: همدان در حوزه بهداشت و درمان گام های موثری برداشته است و به سمتی حرکت می کند که به قطب بهداشت و درمان در کشور تبدیل شود.
حمیدرضا حاجی بابایی افزود: طرح های در حال اجرا مثل بیمارستان اکباتان، مرکز درمان سرطان، آغاز بیمارستان یک هزار تختخوابی در آینده نزدیک و راه اندازی کلینیک های مختلف با همت بخش خصوصی، نشان از تلاش مجموعه مدیران و خیران استان در حوزه ارتفای سلامت است.
۲ هزار و ۸۰۰ خیر سلامت با علوم پزشکی همدان همکاری دارند.