مشهد-ایرنا- رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن با اشاره به کارشکنی ها در برپایی تجمع‌های حامی فلسطین در انگلستان گفت: تضعیف اعتمادبه نفس و مقابله با شهروندان و گروه های حامی فلسطین طی هفته های گذشته در محافل دولتی و رسانه‌ای انگلستان به‌شدت دنبال می‌شد اما با مشارکت کم‌نظیر شهروندان در حمایت از فلسطین این اقدامات شکست خورد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید مسعود شجره شامگاه پنجشنبه در نشستی با عنوان "قیام جهانی ضد بی عدالتی، از غزه تا لندن" در مشهد افزود: مساله رژیم صهیونیستی فقط در فلسطین خلاصه نمی شود، هر جا ریشه ای از بی عدالتی در جهان وجود دارد اثری از این رژیم می بینیم.

وی ادامه داد: هر جا بی عدالتی زیاد شود حساسیت به بی عدالتی صهیونیست ها کم می شود لذا یکی از اهداف کلان صهیونیست ها از ترویج تبعیض نژادی و بی عدالتی ها در کشورهایی مانند میانمار و دیگر مناطق جهان، همین دلیل است.

شجره گفت: پس از حملات طوفان الاقصی موقعیتی دیگر برای عدالتخواهان جهان به وجود آمد، مبارزان فلسطینی با طوفان الاقصی محاسبات همه را از بین بردند، البته معتقدم این طوفان نبود بلکه سونامی بود که همه اعتبار اسرائیلی ها را از بین برد.

رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن گفت: پس از عملیات اخیر، روز به روز صهیونیست ها وضعیتشان بدتر می شود، هرچند در همان روزهای نخست توانستند با اقدامات رسانه ای بخشی از افکار عمومی را در تقابل با عملیات نظامی حماس همراه کنند اما با گذشت آن روزها و تداوم جنایات رژیم کودک کش، از جنبه رسانه ای و مردمی جایگاه صهیونیست ها بیش از پیش تضعیف شد.

شجره ادامه داد: از نظر نظامی و امنیتی زمانی صهیونیست ها متکبرانه اعلام می کردند ارباب دنیا هستند و در امنیت کامل زندگی می کنند اما الان جرات بازگشت به خانه هایشان را هم ندارند.

وی اضافه کرد: در شرایط کنونی وظیفه ما این است که اعتماد به نفس عدالتخواهان حامی فلسطین در جهان شامل همه جریانات مسلمان و مسیحی را بالا ببریم.

رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن با اشاره به راهپیمایی بیش از نیم میلیون نفری شهروندان لندنی در حمایت از فلسطین گفت: روزنامه های اصلی و مهمی مانند تایمز و تلگراف پس از تظاهرات گسترده اعلام کردند یک سری از ماموران ایرانی پشت تظاهرات حامیان فلسطین در لندن هستند در حالی که واقعا مردم از میان همه اقشار خودشان به خیابان آمدند.

شجره اظهار داشت: مردم وقتی احساس کنند حضورشان در خیابان موثر است و اثر مثبتی دارد به صحنه می آیند، این موضوع مختص کشور خاصی نیست و در انگلستان نیز صدق می کند.

وی گفت: گروه های حامی فلسطین، فعالان حقوق بشر و گروه های برگزار کننده تجمع های لندن حتی اگر ۱۰ برابر بودجه کنونی را داشتند نمی توانستند جمعیت نیم میلیون نفری را به خیابان بکشانند؛ مردم خودشان تشخیص دادند تا در این حرکت عدالتخواهانه شرکت کنند.

رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن گفت: الان رسانه ها و حاکمان انگلستان، هر کس طرفدار فلسطین است را طرفدار تروریست معرفی و پرچم فلسطین را به نشانه تروریستی قلمداد می کنند؛ این اقدامات به این دلیل است که اعتماد به نفس عداتخواهان را بشکنند و کسی جرات ابراز حمایت از فلسطین را نداشته باشد.

این فعال حقوق مدنی به حملات گروه های تندرو به ساختمان کمیسیون حقوق بشر اسلامی در لندن نیز اشاره کرد و گفت: آمارها نشان می دهد بیشتر مردم انگلستان طرفدار فلسطین هستند و حاکمان نیز این موضوع را می دانند.

شجره گفت: برای غلبه بر هجمه های ضدفلسطینی در انگلستان اتحادی بین ارگانهای حامی فلسطین به منظور برپایی تظاهرات ایجاد شد تا همه شامل مسلمان و مسیحی با هم و به صورت همزمان به خیابان بیاییم.

وی افزود: در همان روزها اگر فردی پرچم فلسطین را حتی بر منزل خودش نصب می کرد پلیس به وی تذکر می داد، این اقدام در راستای همان تضعیف روحیه عدالت طلبان انجام می شد.

شجره گفت: کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن بانی جلسه ای با هشت ارگان مدنی شد و نامه ای به نخست وزیر انگیس نوشتیم که در آن اعلام کردیم مقابله با پرچم فلسطین اقدامی غیرقانونی است و در نهایت دولت انگلیس را به واسطه مخالفت با این نشان به دادگاه می کشانیم.

رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن افزود: با توجه به مورد تایید بودن این کمیسیون در سازمان ملل پیگیر تدوین نامه ای شدیم تا به واسطه نقض آزادی بیان توسط دولت های فرانسه، انگلیس و آلمان به سازمان ملل شکایت کنیم؛ این اقدام نیز در برابر اقدام ضدفلسطینی دولت های غربی سروصدای زیادی به راه انداخت.

شجره گفت: در تقابل اقدامات خصمانه پلیس لندن علیه نمادهای فلسطینی، پرچم بزرگی از فلسطین را مقابل ساختمان کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن برافراشتیم.

وی ادامه داد: ابتدا قصد داشتیم خودمان را سپر بلا و اقدام پلیس کنیم؛ نه اینکه ببینیم مثلا با نوجوان ۱۶ ساله انگلیسی به خاطر پرچم فلسطین برخورد شود، بلکه در نهایت با اقدامات قانونی و همراهی همگانی جو ضد پرچم فلسطینی را شکستیم.

رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن گفت: همچنین در تجمع های حامی فلسطین به شعار "آزادی فلسطین از رودخانه تا دریا" ایراد می گرفتند و آن را اقدامی ضد یهودی قلمداد می کردند ولی برای آنها توضیح دادیم ما به دنبال آزادی در همه جهان هستیم و شما چرا اینقدر نگران آزاد شدن مردم در جهان هستید، این شعار در تقابل با یهودیان نیست.

به گزارش ا یرنا این نشست به میزبانی جبهه عدالتخواه مردمی مشهد، در منزل مرحوم "حیدر رحیم پور"، از مبارزان و پیشکسوتان انقلاب اسلامی، نویسنده انقلابی و فعال عدالتخواه در مشهد برگزار شد.