مسعود شجره روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در مشهد افزود: در شرایط کنونی سکوت رسانه های غربی و سیاستمداران در برابر جنایات رژیم صهیونیستی از سوی شهروندان اروپایی نوعی "خودفروشی" محسوب می شود و آنان از این بابت بسیار خشمگین هستند.
وی بیان کرد: مردم در همه کشورهای جهان امروز در معرض ظلم ها و جنایات ضدبشری اسرائیل در سرزمین های اشغالی هستند، ظلم هایی که به صورت روزانه علیه کودکان، زنان و افراد بی دفاع به شکل کشتار و نسل کشی، تخریب منازل، تبعیض نژادی و آپارتاید صورت می گیرد و مردم جهان روز به روز نسبت به این جنایات آگاه تر می شوند.
رییس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن ادامه داد: طی سالهای گذشته بواسطه تداوم این جنایات و آگاه شدن مردم جهان نسبت به آن، صهیونیستها به کنترل رسانه ها و سیاستمداران رو آورده اند، یعنی سیاستمدارانی که با آنها در غرب همراهی کنند را تشویق و حمایت کرده و آنهایی را که به مخالفت با صهیونیستها بپردازند تنبیه کرده و از صحنه سیاست کشورهای غربی حذف می کنند.
وی با اشاره به سرنوشت برخی سیاستمداران انگلیسی خاطر نشان کرد: صهیونیستها توانسته اند با همین حربه تا حدی کنترل بر سیاستمداران و مناسبات سیاسی در آمریکا و کشورهای اروپایی را به دست گیرند.
شجره اضافه کرد: آگاهی آرام آرام مردم جهان از جنایات رژیم صهیونیستی مساله ای نیست که طی امروز و دیروز رخ داده باشد، بلکه روند رو به رشد و سیری تاریخی داشته است و اکنون با استفاده از برخی رسانه های نوین و انتشار تصاویر جنایات رژیم اسرائیل از بعضی شبکه های خبری آگاهی مردم دو چندان شده است.
وی گفت: با این آگاهی ها وقتی شهروندان غربی مثلا در لندن و پاریس می بینند رسانه ها و سیاستمداران اروپایی که به آنها رای داده و انتخاب کرده اند نسبت به جنایات صهیونیستها سکوت کرده و خودفروشی می کنند به خشم می آیند.
تجمع های پرشور حامی فلسطین در لندن
رییس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن بیان داشت: در اروپا وقتی شهروندان غربی می بینند سیستم رسانه و حاکمان در برابر جنایات صهیونیستها سکوت می کنند، برای فشار بر سیاستمداران و رسانه ها، دلایل بیشتری برای بیرون آمدن و به خیابان ریختن دارند.
وی تجمعات پرشور حامی فلسطین در لندن را یادآور شد و تاکید کرد: در نهایت شبکه های خبری بی بی سی و اسکای نیوز حضور ۵۰۰ هزار نفر در این تظاهرات های خیابانی را تایید کردند، هرچند ما معتقدیم جمعیت بیش از ۷۵۰ هزار نفر بود و کنترل جمعیت در این تجمعات تقریبا از کنترل خارج شده بود.
شجره اظهار داشت: اگر دولتهای انگلیس و فرانسه نسبت به جنایات اسرائیل موضع عادلانه ای می گرفتند قطعا شهروندان کمتری به تجمعات خیابانی حامی فلسطین می آمدند، به نوعی مردم با حضور در خیابانها می خواهند نشان دهند حاکمان اروپایی در طرف تاریکی و ظلمت قرار دارند.
وی به تجمع اخیر حامیان فلسطین در لندن اشاره کرد و افزود: وقتی یک مسابقه فوتبال مهم در حال برگزاری است همه برای تماشای بازی در خانه می مانند و شهر خلوت می شود، راهپیمایی اخیر نیز همین گونه بود، شهر تقریبا خالی از جمعیت شده بود و مردم از همه قشرها و نژادها در محل راهپیمایی جمع شده بودند، این موضوع برای ما که یکی از سازمان دهندگان بودیم کاملا شوکه کننده بود.
رییس کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن به مشکل آفرینی تندروها و نژادپرست ها در برابر این نوع تجمعات نیز اشاره کرد و گفت: گروهی نژاد پرست در لندن هستند که علیه مسلمانان تحریک شده بودند، همان روز نیز در تقابل با تجمع حامی فلسطین حضور داشتند اما آنقدر تعدادشان کم بود که در موضع ضعف مطلق قرار گرفته بودند.
وی ادامه داد: بواسطه دفاع از فلسطین بسیاری از دانش آموزان را از مدارس انگلستان بیرون کردند و برخی نیز شغل خود را از دست داده و بیکار شدند.
شجره اظهار کرد: پلیس به خانه هایی که پرچم فلسطین را نصب کرده بودند مراجعه کرده و از آنها سوال و جواب کرده بود که چرا پرچم فلسطین را زده اید.
وی افزود: پلیس به دفتر کمیسیون حقوق بشر اسلامی نیز مراجعه کرد و گفت بواسطه نصب پرچم فلسطین از شما شکایت کرده اند؛ به آنها گوشزد کردیم که اقدام شما غیرقانونی و غیرمنطقی است، البته در نهایت نیز گروه های تندرو به دفتر این کمیسیون در لندن حمله کردند.
این فعال حقوق مدنی ادامه داد: در حال حاضر تهدید و حمله به مسلمانان در لندن زیاد شده و موسسه حقوق بشر اسلامی لندن مجبور شد، تیمی از حقوقدانان را برای رسیدگی به مراجعات حقوقی در این خصوص پیش بینی کند.
به گفته وی، به عنوان نمونه فقط کمیسیون حقوق بشر اسلامی لندن ۱۳۰ پرونده تهدید و حمله به مسلمانان لندن را در دست پیگیری حقوقی دارد، البته باید در نظر داشت همه تهدید ها و حملات به کارزار حقوقی ختم نمی شود و موسسات حقوقی دیگری نیز درگیر پرونده های مشابه هستند که آمار دقیقی از آنها در اختیار نیست.
شجره در تشریح رفتار تبعیض آمیز دولت انگلستان در رابطه با اقلیت های دینی گفت: سالانه دولت انگلستان ۳۶ میلیون پوند فقط برای امنیت اماکن یهودی در این کشور هزینه می کند، حال آنکه رقمی که این دولت برای تامین امنیت مراکز بودایی، سیک ها، مسلمانان و خلاصه دیگر اماکن مذاهب کمک می کند پنج میلیون پوند است و جالب است بدانید به تازگی دولت انگلستان سه میلیون پوند دیگر به تامین امنیت مراکز یهودی در این کشور اختصاص داده است.
مسعود شجره، دیروز برای حضور در نشستی با عنوان «قیام جهانی ضد بی عدالتی، از غزه تا لندن» میهمان جبهه عدالتخواه مردمی در شهر مشهد بود و در حاشیه این نشست به سوالات خبرنگار ایرنا پاسخ داد.