به گزارش روز شنبه ایرنا از سایت شبکه روسیا الیوم، وزارت کار رژیم صهیونیستی در بیانیهای در این باره اعتراف کرد که حدود ۱۸ درصد از نیروی کار سرزمینهای اشغالی تا روز بیست و ششم از عملیات طوفان الاقصی دست از کار کشیدهاند و همین اقدام منجر به اخلال در کسب و کار در فلسطین اشغالی و به ویژه در مناطق جنوبی و شمالی شده است.
این وزارتخانه اعلام کرد که بیشترین تعداد افراد بیکار در بخشهای ساختمانی و رستورانها هستند.
وزارت کار رژیم صهیونیستی همچنین اعتراف کرد که ۷۶۰ هزار صهیونیست به دلیل بسته شدن مؤسسات یا ملحق شدن افراد آنها به ارتش رژیم اشغالگر به عنوان نیروی ذخیره بیکار شدهاند.
وزارت کار رژیم اسرائیل اعلام کرد که ۲۷۶ هزار نیروی ذخیره که شغل خود را ترک کردهاند در حال حاضر بیکار هستند، ۱۲۷ هزار کارگر در منطقه غلاف غزه (شهرک های صهیونیست نشین در مرز غزه) در جنوب (سرزمین های اشغالی) و در شمال (فلسطین اشغالی) از منطقه خارج شدهاند، ۱۸۳ هزار نفر از صاحبان کار دست از کار کشیدهاند و ۳۱۹ هزار کارگر نیز به دلیل تعطیلی کامل یا جزئی کار به دلیل جنگ غایب هستند.
طبق این گزارش، همچنین ۸۶ هزار کارگر در بخش ساخت و ساز و ۶۲ هزار کارگر در بخش خدمات غذا و نوشیدنی (عمدتا رستورانها و کافهها) شغل خود را از دست دادند.
طبق اطلاعات وزارت کار رژیم صهیونیستی، درصد کارگرانی که در مرخصی بدون حقوق به سر میبرند به ۷۰ درصد رسیده و دیگر موارد برای همیشه از کار خود اخراج شدهاند.
پیش از این، نظرسنجی انجام شده توسط اداره مرکزی آمار رژیم صهیونیستی در هفته سوم عملیات «طوفان الاقصی» و جنگ غزه نشان داد که ۶۵ درصد از شرکتها در شمال و جنوب فلسطین اشغالی بیش از ۵۰ درصد از درآمد خود را از دست دادهاند.
همچنین ۳۰۰ کارشناس ارشد صهیونیستی هشدار دادهاند که اقتصاد رژیم اشغالگر دوران سختی را سپری میکند و کابینه این رژیم باید اقدامات فوری برای جلوگیری از وخامت اوضاع اقتصادی اتخاذ کند.
کارشناسان اقتصادی با اشاره به کاهش سرمایهگذاری، ارزش پول، افت بورس و تعطیلی صنعت، کشاورزی و کسبوکارها، آینده اقتصادی رژیم صهیونیستی را تاریک ارزیابی کردهاند.
نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
حمایت غرب از رژیم صهیونیستی به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی برای تل آویو در ادامه کشتار بیرحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.
نگرانیهای جهانی به فاجعه انسانی و کشتار بی ترحم مردم غزه و درخواستها برای متوقف کردن ماشین کشتار اسراییل روبه افزایش است اما رژیم صهیونیستی همچنان بی وقفه بر حملات خود ادامه داده و سخنگوی ارتش این رژیم می گوید که اصلا مساله ی آتش بس مطرح نیست و در واقع همه ی برنامه ها و طرح های این رژیم برای جنگ ، کشتار و ویرانی بیشتر است.
تداوم بمباران غزه و کشتار زنان و کودکان فلسطینی در حالی برای بیستونهمین روز متوالی ادامه دارد که کشورهای غربی حامی رژیم صهیونیستی تا کنون هرگونه قطعنامه آتش بس در شورای امنیت را وتو کرده و یا به جای تلاش برای توقف کشتار و بمباران فلسطینیان به دنبال حمایت بیشتر از تلآویو هستند.