به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، یک منبع دولتی آلمان روز چهارشنبه گفت که مجوز صادرات تجهیزات نظامی این کشور به اسرائیل از ابتدای سال جاری تا کنون تقریباً ۱۰ برابر شده است. برلین صدور این مجوزها را از زمان جنگ اسرائیل و حماس در اولویت قرار داده است.
دولت آلمان در تاریخ دوم نوامبر ارسال تجهیزات نظامی به ارزش نزدیک به ۳۰۳ میلیون یورو به اسرائیل را تایید کرده است. این رقم در سال گذشته ۳۲ میلیون یورو بود. بعد از تاریخ هفتم اکتبر سال جاری یعنی شروع جنگ مجوزها از ۱۸۵ به ۲۱۸ مورد افزایش یافت.
این منبع نزدیک به دولت آلمان اعلام کرد که بعد از جنگ درخواستها برای ارسال تجهیزات نظامی به اسرائیل در اولویت قرار گرفته است و همگی از سوی دولت فدرال تایید شده است.
با وجود این حجم از صادرات سلاح از سوی دولت آلمان به سرزمینهای اشغالی، هنوز این کشور سهم اندکی در بین صادرکنندگان سلاح به اسرائیل دارد.
به گفته آژانس مطبوعاتی آلمان این کشور از تامین کنندگان اصلی سیستمهای دفاع هوایی و تجهیزات ارتباطی رژیم صهیونیستی محسوب میشود.
به گزارش ایرنا، در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و ستم رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیها، نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
در این ارتباط نگرانیهای جامعه جهانی به فاجعه انسانی، کشتار بیرحمانه مردم غزه و درخواستها برای متوقف کردن ماشین کشتار رژیم اسرائیل، رو به افزایش است اما این رژیم همچنان بر حملات خود ادامه داده و سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی تاکید دارد که به هیچ عنوان مساله آتشبس مطرح نیست و در واقع همه برنامهها و طرحهای این رژیم برای جنگ، کشتار و ویرانی بیشتر است.
سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین بعد از ظهر امروز (سهشنبه) از افزایش شمار شهدای حملات بیرحمانه ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۱۰ هزار و ۳۲۸ نفر خبر داد و افزود: در همین مدت ۲۵ هزار و ۹۵۶ شهروند فلسطینی نیز زخمی شده اند.