به گزارش ایرنا از شرکت آب و فاضلاب استان تهران، محسن اردکانی در حاشیه نشست قرارگاه مدیریت تنش آبی افزود: بهمنظور جبران تنش آبی، اقدامهایی در راستای مدیریت تأمین، توزیع و مصرف انجام شده است، دو موضوع تأمین و توزیع آب نیز توسط وزارت نیرو و شرکت آب و فاضلاب استان تهران اجرایی میشود و به همین منظور جلساتی در شرکتهای زیرمجموعه برگزار و با برنامههای تدوین شده، نیازهای آینده در زمینه تأمین و توزیع بررسی میشود.
وی ادامه داد: در زمینه مدیریت مصرف هم بر اساس هدفگذاری انجام شده، در سال آبی جاری نسبت به سال آبی گذشته باید شاهد افزایش ۱۰ درصدی مدیریت مصرف بهینه آب باشیم.
مدیرعامل آبفای استان تهران حفر و تجهیز بیش از ۱۵۰ حلقه چاه در گستره شهر تهران، بهسازی چاهها، مدیریت و کنترل فشار، کاهش هدررفت آب را از جمله اقدامهای مدیریت تنش آبی برشمرد که از پیشرفت خوبی برخوردار بوده است.
اردکانی خاطرنشان کرد: مصوبههای جلسات قرارگاه مدیریت تنش آبی، عملیاتی و زمانبندی شده است و پیش از تصویب، مطالعات لازم انجام و در این جلسات اجرای مصوبات بر اساس برنامهریزی بررسی میشود که در حال حاضر پیشرفت برنامهها بسیار امیدوارکننده است.
وی در خصوص منابع تأمین آب استان تهران هم گفت: بخش بزرگی از تأمین آب استان تهران از منابع سطحی انجام میشود، بهگونهای که وقتی میزان بارندگی خیلی خوب باشد، ۷۵ درصد از منابع سطحی و سدهای پنج گانه تهران تأمین میشود و در زمان کاهش بارندگی، این نسبت به ۶۰ به ۴۰ می رسد و در واقع ۴۰ درصد از آب منابع زیرزمینی اختلاط می شود.
مدیرعامل شرکت آبفای استان تهران خاطرنشان کرد: تمامی آبی که در گستره شهر تهران توزیع میشود، دارای کیفیت استاندارد و مناسب است و مخازنی نیز در همه مناطق به کار گرفته شده است که با اختلاط آب، کیفیت آن افزایش می یابد.
اردکانی به وجود هزار و ۶۰۰ حلقه چاه در گستره استان تهران اشاره کرد و گفت: با حفر چاه و مدیریت توزیع مناسب آب تا تابستان آینده، به مردم قول میدهیم که خدمات شرکت آب و فاضلاب نسبت به سال آبی گذشته ارتقا می یابد.