کرج - ایرنا - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز بر تخصیص سهمیه آرد متناسب با نیاز مناطق و نحوه کارکرد نانوایی ها تاکید کرد و خواستار نظارت دقیق و کارشناسانه در این زمینه شد .

به گزارش خبرنگار ایرنا ، " عزیزالله افضلی" روز شنبه در نشست کارگروه آرد و نان استان البرز افزود: رعایت پروتکل های بهداشتی، کیفیت پخت نان، کیفیت آرد و وزن چانه نانوایی‌ها از مهم ترین مباحثی است که بازرسان فرمانداری های سطح استان موظف به نظارت بر آن ها در تمام مناطق برخوردار و کم برخوردار و ارایه گزارش عملکرد هستند.

افضلی به برگزاری یک همایش ویژه نانوایی ها در آینده نزدیک در البرز ،یادآورشد:این همایش با هدف ارتقای سطح کیفی نان و سلامت عموم شهروندان، ٢٨ آبان جاری برگزار می شود و با توجه به اهمیت پرداختن به مبحث نان و اقدامات نانوایی ها تمام مدیران موظف هستند درنشست مرتبط با آن حضور یابند.

در نشست امروز کارگروه آرد و نان استان البرز ، کارگروه پیشنهادی به منظور جلوگیری از قاچاق آرد، دریافت کد شناسه کالا برای کیسه های آرد با استفاده از زیرساخت های نرم افزاری جهت ممانعت خروج از شبکه آرد مطرح و مقرر شد مطالعات کارشناسی و تخصصی برای بررسی طرح توسط فرمانداری های شهرستان های استان انجام شود.

استان البرز حدود سه هزار واحد نانوایی دارد.