محمد غفاری روز شنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز قم با اشاره به آغاز مرحله استانی جشنواره بین المللی قصهگویی از شهریورماه، بیان کرد: آخرین مهلت شرکت در مرحله استانی جشنواره مذکور، اول آبان ماه بودهاست.
وی محورهای جشنواره مذکور را ملی – کلاسیک و آیینی – سنتی خواند و ادامه داد: ۴۰ قصهگوی برتر مرحله استانی روزهای یکشنبه و دوشنبه ۲۱ و ۲۲ آبان در سالن آمفی تئاتر مرکز شماره ۹ کانون پرورش فکری قم به رقابت خواهند پرداخت.
وی بیان کرد: ۴۰ اثر برگزیده بخش استانی این جشنواره شامل ۲۲ اثر دختر نوجوان، ۴ اثر پسر نوجوان، ۱۱ اثر بزرگسال زن، یک اثر بزرگسال مرد و دو اثر مادربزرگ است.
به گفته غفاری پس از رقابت ۲ روزه برگزیدگان استانی، سه اثر در بخش بزرگسال، سه اثر در بخش نوجوان، یک اثر آئینی سنتی بزرگسال، یک اثر آئینی سنتی نوجوان و یک اثر در بخش مادربزرگ انتخاب و به بخش ملی راه می یابند.
وی ادامه داد: این جشنواره در سه گروه نوجوان، بزرگسال و پدربزرگ و مادربزرگها برگزار میشود.
وی از سه بخش ویژه جشنواره قصه گویی با عنوان قصه غزه، لبخند بسازیم و حاج قاسم نام برد و گفت: بخش ویژه کودکان غزه یک بخش غیر رقابتی است.
غفاری با اشاره به اهمیت یافتن طنز در قصه گویی در این دوره از جشنواره، ادامه داد: هشت اثر از آثار برگزیده با لهجه قمی به اجرا میپردازند.
به گفته وی افتتاحیه این جشنواره ساعت ۹ صبح روز یکشنبه ۲۱ آبان در مرکز شماره ۹ واقع در واقع در شهرک قدس با حضور مسوولان استانی برگزار میشود.
وی ادامه داد: این برنامه از کانال شاد کانون پرورش فکری استان قم به آدرس https://shad.ir/kpf_qom به صورت زنده پخش خواهد شد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم به برگزاری دو نشست جانبی در حاشیه برگزاری آئین رقابت مرحله استانی جشنواره قصه گویی اشاره و بیان کرد: این نشست ها روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته جاری با موضوع آموزش قصههای دینی برای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان با تدریس اسماعیل ذبیحی ترتیب مییابد.
وی از کلیه علاقهمندان برای حضور و تماشای رقابت ۴۰ قصهگوی منتخب مرحله استانی جشنواره بین المللی قصه گویی دعوت کرد.
بخش ملی و بینالمللی جشنواره قصهگویی پایان آذر سالجاری برگزار خواهد شد.
نخستین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سال ۷۶ در استان گیلان برگزار شد.