به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدجواد حقیقت حسینی روز یکشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سمنان افزود: اولویت تداوم گازرسانی در شرایط ناترازی گازی با بخش خانگی است و اعمال محدودیت در بخش نیروگاهی و صنایع و الزام استفاده از سوخت دوم از جمله راهبردها برای تداوم خدمترسانی در بخش خانگی محسوب میشود.
وی ادامه داد: مشترکان بخش خانگی با مسدودکردن منافذ به منظور جلوگیری از هدر رفت انرژی و رعایت دمای رفاه (۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد) نقش مهمی در تداوم شرایط گازرسانی دارند.
مدیرعامل شرکت گاز استان سمنان با بیان اینکه سه هزار و ۵۰۰ اشتراک با دریافت هزینه و ۷۵ اشتراک رایگان مربوط به اماکن مذهبی و جامعه هدف تحت پوشش نهادهای حمایتی از ابتدای امسال تا کنون در استان سمنان واگذار شد، اضافه کرد: یک میلیارد و ۹۴۴ میلیون مترمکعب گاز از ابتدای امسال تا کنون و ۲ میلیارد و ۴۵۶ میلیون مترمکعب سال گذشته در استان سمنان مصرف شد.
وی خاطر نشان کرد: ۱۰۰ درصد جمعیت شهری استان سمنان در حالی از نعمت گاز برخوردارند که میانگین کشوری آن ۹۸ و نیم درصد است.
حقیقت حسینی با اشاره به بهرهمندی ۹۱ درصد جمعیت روستایی استان سمنان از نعمت گاز، ادامه داد: ۳۹۵ روستا در استان قابلیت گازرسانی دارند که از این تعداد ۲۹۵ روستا از نعمت گاز برخوردارند و توسعه گازرسانی در بخش روستایی در دستور کار است.
مدیرعامل شرکت گاز استان سمنان بیان کرد: گازرسانی به ۹ روستای استان سمنان در حال انجام و مطالعههای برای گازرسانی به دیگر روستاهای دارای شرایط انجام شده است.
سمنان که دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
این خطه از جانب شمال به استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استانهای خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استانهای تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
استان سمنان بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد.