به گزارش ایرنا، پایگاه العهد امروز (یکشنبه) در گزارشی نوشت: "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اشتباه بسر می برد، وقتی گمان می کند که می تواند جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را در غزه نابود کند.
در این گزارش که در سی و هفتمین روز نبرد طوفان الاقصی نگاشته شده، آمده است: حماس فقط یک تشکیلات سیاسی و نظامی نیست، بلکه عقیده ریشه دوانده در وجدان ساکنان غزه و همه فلسطینیان است، بطوری که اگر کسی بخواهد آن را نابود کند باید حداقل ۲ میلیون ساکن غزه و چند میلیون شهروند فلسطینی، عربی و مسلمان را نابود کند.
حماس در طول ده ها سال در قلب ملت فلسطین جا بازکرده است و به چتر بزرگی تبدیل شده که میلیون ها نفر از ملت فلسطین در داخل و خارج را دربرمی گیرد و این جنبش نیز مانند همه تشکیلات مقاومت عربی است که آمریکا در طول چند دهه تلاش کرده که چهره آن را خدشه دار کند ولی در این راه ناکام مانده است.
حزب الله، جهاد اسلامی، حماس، گروه های مقاومت عراق و انصارالله یمن همه گروه های مقاومت عربی هستند که آمریکا ناوگان و امپراطوری های رسانه های خود را برای خدشه دار کردن چهره آن ها بکار بست، ولی غیر از ناامیدی دستاوردی نداشت.
چنان که برمی آید صهیونیست ها در نشست های کابینه نتانیاهو به این تصور رسیده اند که سرنگونی حماس کار دشواری است، ولی غیرممکن نیست و این تصور نتیجه برخی امیددهی ها و تشویق های آمریکا است.
بخش مهمی از اسباب و عواملی که ما را درباره پیروزی قطعی حماس قانع می سازد، مربوط به پایداری و ثبات ملت فلسطین و حمایت گروه های مقاومت و کشورهای محور مقاومت است.
این حمایت از سوی محور مقاومت یک انگیزه سیاسی و نظامی به مقاومت فلسطین داد که فرماندهان سیاسی و نظامی در روزهای آینده می توانند از آن بهترین استفاده را ببرند و این همان چیزی است که نتانیاهو را از دستیابی به اهداف ترسیم شده از سوی وی در غزه باز می دارد.
دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی جمعه گذشته خود که بسیار مورد توجه قرار گرفت، به صراحت بر عدم اطلاع محور مقاومت از زمان و چگونگی عملیات «طوفان الاقصی» تاکید کرد و این موضوع را به استقلال مقاومت فلسطین در تصمیم گیری تفسیر نمود و این برخلاف تصور دشمنان فلسطین و برخی عرب های هم پیمان اسرائیل است.
آنچه امروز نتانیاهو در غزه انجام می دهد رو به دو شیوه می توان تفسیر کرد:
- نخست: تلاش برای تضعیف حماس از طریق هدف قراردادن زیرساخت های نظامی تا شکست و تسلیم شدن این جنبش.
- دوم: وارد کردن خسارت های جانی ومالی سنگین به غیرنظامیان فلسطینی با هدف تشویق ان ها به شور ش علیه حماس.
این دو سناریو به دلایل زیر غیرقابل تحقق است:
- حماس به دلیل در اختیار داشتن نیرو و سلاح و برنامه ریزی نظامی غیرقابل شکست است و می تواند سنگین ترین ضربات را به نظامیان صهیونیست وارد کند و آن ها را به یک جنگ فرسایشی بکشاند.
- ساکنان غزه تصمیم خود را گرفته اند و آن ها در کنار حماس و دیگر گروه های مقاومت خواهند ماند چه زنده بمانند و چه بمیرند و آن ها گزینه مقاومت را انتخاب کرده اند.
- محور مقاومت اجازه شکست حماس را نخواهد داد.
- اسرائیلی ها به خوبی می دانند که ماندن در غزه، نوعی خودکشی است و این را پیشتر در غزه، کرانه باختری و لبنان تجربه کرده اند و شکست خورده اند.
تمرکز و استقرار نظامیان اسرائیلی در نوار غزه پس از پایان عملیات نظامی، آنها را به اهداف و شکاری آسان در دسترس مقاومت تبدیل می کند و این چیزی است که فرماندهان نظامی و امنیتی اسرائیل از آن هراس دارند.
اخبار مختلفی از رسیدن نیروهای اشغالگر به اطراف بیمارستان الشفا و درگیری های شدید در اطراف آن با مقاومت فلسطین به گوش می رسد و چنین اخباری حتی اگر صحیح باشد، دستاوردی برای اشغالگران به شمار نمی رود، زیرا انتظار این موضوع می رفت ولی آنچه مهم است، توانایی این نیروها در تثبیت مواضع نظامی در غزه است.
کارشناسان نظامی معتقدند که جنگ فرسایشی که حماس و دیگر گروه های مقاومت فلسطین آغاز کرده اند، در روزهای آینده خسارت های سنگینی را به نیروهای اشغالگر وارد می کند و آن ها را مجبور به عقب نشینی می کند.
در نتیجه رژیم صهیونیستی تا این لحظه از دستیابی به یک پیروزی نظامی تعیین کننده بسیار فاصله دارد و دوباره به خانه اول باز می گردد.