به گزارش ایرنا، "خسرو عمرانی" روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از این میزان کود پنج هزار و ۸۶ تن در شهرستان دشتستان، یکهزار و ۳۶۷ تن در شهرستان دشتی، ۹۱۶ تن در شهرستان بوشهر، ۶۰۳ تن در شهرستان تنگستان، ۷۳۸ تن در شهرستان دیر، یکهزار و ۱۰۶ تن در گناوه، ۲۳۹ تن در شهرستان دیلم، ۷۵ تن در شهرستان جم، ۶۰ تن در شهرستان کنگان و ۸۵ تن در شهرستان عسلویه توزیع شده است.
وی افزود: تاکنون در سالجاری ۳۵ درصد کل سهمیه ابلاغی به استان تحویل کارگزاران شده است.
عمرانی یادآورشد: هماکنون ۲۲ استان کشور از نظر سهمیه کود شیمیایی اوره زیرپوشش مجتمع پتروشیمی پردیس عسلویه قرار دارند و کود اوره مورد نیاز با توجه به گستره زمینهای کشاورزی توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بوشهر حمل میشود.
قیمت کود تغییری نکرده است
وی ادامه داد: قیمت کودهای یارانهای هیچ تغییری نکرده است و همانند قیمت سال گذشته در حال توزیع است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان بوشهر تصریح کرد: کودهای پایه برای کشت پاییزه باید بهموقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.
وی گفت: کشاورزان برای تهیه کود باید به سامانه جامع پهنهبندی سازمان جهاد کشاورزی مراجعه کنند و با توجه به سطوح اراضی کشاورزی و الگوی کشت که در اختیار آنهاست حواله تحویل کود صادر میشود.
عمرانی افزود: انواع کود شیمیایی از طریق ۴۰ کارگزاری فعال اتحادیه تعاون روستایی، تعاونی تولید و بخش خصوصی خریداری و بین کشاورزان استان بوشهر توزیع میشود.
وی گفت: اراضی کشاورزی و باغی استان ۲۵۲ هزار هکتار است که هماکنون ۵۲ هزار و ۴۵۹ بهرهبردار با تولید سالانه ۹۱۵ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان بوشهر فعال هستند و کود مورد نیاز آنها نیز تامین و جای هیچگونه نگرانی نیست.