اسماعیل پیرعلی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر ۲۱۵ شرکت فناور در پارک علم و فناوری استان مستقر است که از این تعداد ۶۸ شرکت موفق به کسب عنوان دانشبنیان از معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور شده است.
وی ادامه داد: اشتغال بیش از یک هزار و ۶۲۰ نفر و گردش مالی ۶۲۰ میلیارد تومانی از دستاوردهای شرکتهای فناور و دانشبنیان استان به شمار میرود.
رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: فضاهای در اختیار پارک علم و فناوری استان شامل فضای آزمایشگاهی، کارگاهی و اداری ۱۲ هزار مترمربع است و ۱۰ هکتار زمین هم در حال واگذاری و آمادهسازی برای سرمایهگذاری شرکتهاست.
پیرعلی یکی از مهمترین نیازها و مطالبات شرکتهای دانشبنیان را اختصاص تسهیلات ارزانقیمت به تمامی شرکتهای دارای دانش فنی اعلام کرد و گفت: شرکتهای فناور و دانشبنیان استان برای تبدیل ایدههای خود به محصولات تجاری نیازمند اعتبارات ارزانقیمت هستند که انتظار میرود از محل اعتبارات تبصره ۱۸ و صندوق نوآوری و شکوفایی محقق شود.
وی یادآور شد: چالش دیگر این حوزه نبود بازار مناسب برای فروش محصولات تجاریسازی شرکتهای دانشبنیان است که پیشنهاد میشود در این خصوص شرکتها و کارخانههای بزرگ از شرکتهای دانشبنیان حمایت و با ترک تشریقات و بدون مناقصه محصولات این شرکتها را خریداری کنند.
رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری با اشاره به تدوین بسته پیشنهادی این نهاد برای سفر دوم رییسجمهور، تصریح کرد: برای تکمیل فضای اتاق تمیز (کلین روم) آزمایشگاهی که شامل تولید محصولات دارویی، آرایشی و بهداشتی است نیازمند اعتبار هستیم که امید میرود در سفر دوم رییسجمهور مصوب شود.
پیرعلی ادامه داد: تامین فضای ۶ هزار متری برای شرکتهای IT و ICT و تامین فضا برای ایجاد مرکز کشت بافت گیاهی ۲ نیازمندی و پیشنهاد پارک علم و فناوری استان به شمار میرود.
به گزارش ایرنا، شرکتهای دانشبنیان چهارمحال و بختیاری تاکنون موفق به تولید ۲۷۵ دانش فنی شدهاند که از این تعداد ۹۷ دانش فنی تجاریسازی شده است و طی سالهای اخیر بیش از ۱۰۰ اختراع از سوی شرکتهای دانشبنیان، فناور و واحدهای رشد در این استان به ثبت رسیده است.
به گزارش ایرنا، آیتالله سیدابراهیم رئیسی رییسجمهور در ادامه سفرهای استانی خود روز پنجشنبه ۱۹ خردادماه ۱۴۰۱ بههمراه جمعی از اعضای هیات دولت به چهارمحال و بختیاری سفر کرد تا از نزدیک مسائل این استان را مورد بررسی قرار دهد.
در جریان این سفر ۷۰۰ طرح نیمهتمام چهارمحال و بختیاری مورد بررسی قرار گرفت و برای طرحهای بالای ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی ردیف اعتباری در نظر گرفته شد.