به گزارش روز سهشنبه ایرنا از خبرگزاری اسپوتنیک، در حالی که رژیم صهیونیستی بدون توجه به افزایش تلفات غیرنظامیان، حملات خود در نوار غزه را ادامه می دهند، اوا بارتلت نویسنده و روزنامهنگار اظهار کرد: حتی اگر حمله هفتم اکتبر (۱۵ مهر) اتفاق نمیافتاد، [این جنایات رژیم صهیونیستی] در زمان دیگری رخ میداد.
او توصیف کرد که شاهد جهنمی واقعی بوده است که فلسطینیان هر روز تحت اشغال رژیم صهیونیستی دربرابر آن مقاومت میکنند.
این خبرنگار که در بارتلت که در سال ۲۰۰۷ نیز در کرانه باختری حضور داشت، گفت: مقامهای [رژیم] اسرائیل و سخنگویان ارتش [صهیونیستی] علاقه شدیدی به گفتن عباراتی مثل «بمب»، «غزه را بمباران کنید» یا «غزه را ویران و صاف کنید» دارند.
وی ادامه داد: این نسل کشی در غزه که اکنون شاهد آن هستیم، بدترین نسلکشی است که اسرائیل از زمانی که نیروهای خود را در حدود سال ۲۰۰۵ از غزه خارج کرد، مرتکب شده است.
بارتلت افزود: با این حال [رژیم صهیونیستی] هر چند سال یک بار در غزه قتل عام انجام داده است. من در طول کشتارهای وحشتناک سال ۲۰۰۹ و ۲۰۱۲ آنجا بودم.
وی با تاکید بر اینکه «در حال حاضر، ما به اقدامات اساسی و کارآمد برای توقف نسلکشی اسرائیل نیاز داریم»، گفت: نهادهای بین المللی و تک تک کشورها باید به اندازه کافی شجاع باشند تا کمکهای بشردوستانه را به غزه برسانند.
این خبرنگار مستقل ادامه داد: مردم از گرسنگی میمیرند. آب آشامیدنی و دارو ندارند. برقی برای ادامه فعالیت بیمارستانها وجود ندارد. این همان چیزی است که اکنون باید در اولویت قرار گیرد. بعد از آن میتوانید در مورد راهحلهای بین المللی صحبت کنید.
بارتلت با اشاره به نشریات معتبر غربی گفت: آنها میخواهند مردم این [کشتارهای بیوقفه] را به عنوان جنگ بین اسرائیل و حماس ببینند، ولی اینطور نیست. تحلیلهای غربی به طور عمد کشته شدن مردم را نادیده میگیرند.
وی تصریح کرد: «حماس به عنوان «تروریستی» معرفی میشود که مردم خود را قربانی میکند اما اگر تصاویر و فیلمهایی را که از غزه بیرون میآید، ببینید، مشاهده میکنید که بارها مردم میگویند «ما در کنار مقاومت ایستادهایم و از آنها میخواهیم که ادامه دهند» که گواهی بر جهنمی است که آنها در غزه تحمل کردهاند.
به گزارش ایرنا، عملیات «طوفان الاقصی» مقاومت فلسطین درحالی وارد سی و نهمین روز شده است که رژیم صهیونیستی در حملات خود به نوار غزه علاوه بر زنان و کودکان و ارتکاب جنایات جنگی، به بیمارستان ها هم حمله میکند و مانع از ورود سوخت به نوار غزه برای تأمین برق بیمارستان ها شده که این امر به از کار افتادن ژنراتورهای بیمارستان ها و قطع برق منجر شده است. بر اثر حملات وحشیانه صهیونیست ها به غزه تاکنون بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ فلسطینی شهید و ۲۹ هزار دیگر زخمی شدهاند.