«محمد خزایی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها و طبق دستور قضایی دادستانی مبنی بر قلع و قمع هفت فقره بنا، ساختوساز، محوطهسازیها و فنسکشیها جهت آزاد سازی و بازگشت اراضی کشاورزی به چرخه تولید این تعداد حکم در کنگاور اجرا شد.
وی با بیان اینکه حیات نسل کنونی و آیندگان مستلزم حفظ امنیت غذایی است، اضافه کرد: تامین این امنیت در گرو صیانت از اراضی کشاورزی و منابع طبیعی است.
مدیر جهاد کشاورزی کنگاور اظهار کرد: اگر باغهای کشاورزی به تفرجگاه تبدیل شود، روز به روز شاهد کاهش مساحت زمینها و باغها بوده و با رشد روزافزون جمعیت، تامین نیازهای غذایی جامعه با مشکل روبرو خواهد شد، بنابراین باید تمام توان خود را در صیانت و حفاظت از اراضی کشاورزی بکار گیریم و امانتدار خوبی برای نسل آینده باشیم.
خزایی با هشدار به احداث کنندگان بنا در اراضی کشاورزی، به مردم توصیه کرد: از خرید ملکهای بدون مجوز که در اراضی زراعی و باغی هستند، خودداری کنند.
او در خاتمه خاطرنشان کرد: مردم فهیم کنگاور هرگونه تغییر کاربری در اراضی کشاورزی را میتوانند از طریق تلفن ۱۳۱ اطلاع دهند تا از سودجویی برخی افراد و تخریب اراضی ارزشمند کشاورزی که ضامن امنیت غذایی جامعه است، جلوگیری شود.
شهرستان کنگاور با جمعیتی بیش از ۸۰ هزار نفر در ۹۰ کیلومتری شرق کرمانشاه قرار دارد.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۴ درصد آن را عرصه های منابع طبیعی و با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل شده است.