به گزارش ایرنا، اسماعیل احمدی شامگاه شنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهر جهانی کلاش اظهار کرد: بیشترین آموزشگاههای کلاشبافی، کارگاههای تولید کلاش و فروشگاههای عرضه این محصول در مریوان فعالیت می کنند.
وی افزود: مریوان به عنوان یکی از گردشگرپذیرترین شهرهای کردستان، با قدمت و پیشینه تاریخی فراوان در بسیاری از حرفههای صنایع دستی، دارای شهرت و اعتبار جهانی است.
فرماندار مریوان ادامه داد: صنعت بافت کلاش به دلیل دارا بودن شاخصههای لازم، شهریورماه سال ۱۳۹۶ در شورای ثبت جهانی صنایع دستی یونسکو ثبت و راهاندازی دبیرخانهای برای این رویداد مهم، امری ضروری است که به کمک اداره کل استان محقق شد.
احمدی با بیان اینکه عدم تأمین مواد اولیه (نرینه) از جمله چالشها و موانع پیشروی فعالان این عرصه است، یادآور شد: تمام موارد مربوط به تهیه(نرینه) زیره کلاش طبق قوانین دامپزشکی انجام شده است.
وی با تأکید بر حمایت از صنعتگران این عرصه، گفت: امیدواریم با استفاده از ظرفیت ادارات ذیربط، موانع و مشکلات تامین مواد اولیه فعالان این بخش بهزودی مرتفع و زمینه رونق و تولید آن مهیا شود.
ساختمان اداری میراث فرهنگی مریوان افتتاح شد
عصر دیروز فاز اول ساختمان اداری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مریوان با حضور فرماندار این شهرستان به بهره برداری رسید.
این ساختمان در ۲ فاز شامل بخش هایی نظیر نمایشگاه و کارگاههای صنایع دستی، دبیرخانه شهر جهانی کلاش و بخش های اداری میشود.
ساختمان میراث فرهنگی دارای زمینی به وسعت ۳۰۰ مترمربع و زیربنای ۱۰۰ متر در فاز اول بوده و با اعتباری بیش از ۲۰ میلیارد ریال احداث شده است.