به گزارش ایرنا، تیرماه سال ۱۴۰۰ تنها بیمارستان دولتی مراوهتپه با ۶۴ تخت شامل بخشهای اورژانس، اتاق عمل سرپایی، دیالیز، آزمایشگاه، رادیولوژی، اطفال و داخلی با زیربنای ۶ هزار و ۶۰۰ مترمربع، با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر مسوولان کشوری و استانی برای کمک به دسترسی بهتر مردم این شهرستان مرزی به خدمات بهداشتی و درمانی به بهره برداری رسید.
طبق اعلام مدیر شبکه بهداشت و درمان مراوهتپه، هم اینک بخشهای اورژانس، زنان، زایشگاه، اطفال، جراحی عمومی و داخلی این بیمارستان با حضور پزشکان متخصص در حال ارائه خدمات به مراجعه کنندگان هستند.
منصور خوجملی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به کمبود پزشک متخصص قلب و عروق و رادیولوژی و سونوگرافی، افزود: تجهیزات لازم فراهم است و به محض جذب پزشک متخصص قلب، بخش سیسییو بیمارستان نیز راه اندازی میشود و طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی گلستان تا آذرماه متخصص رادیولوژی و سونوگرافی هم کار خود را در این بیمارستان آغاز میکند.
وی ادامه داد: روزانه حدود ۲۰۰ نفر برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان علوی مراوهتپه مراجعه میکنند که تعدادی از آنان به دلیل نبود پزشک متخصص قلب و عروق و رادیولوژی مجبور به رفتن به مراکز درمانی سایر نقاط استان میشوند.
پیگیری دستگاه قضا برای حل مشکل کمبود کادر درمان تنها مرکز درمانی دولتی مراوهتپه
در همین پیوند، رییس حوزه قضایی مراوهتپه در بازدید از مراکز درمانی شهرستان از پیگیری برای رفع کمبود کادر درمان تنها بیمارستان دولتی این شهرستان مرزی استان گلستان خبر داد.
سید مهدی هاشمی کیادهی گفت: با درخواستهای مردمی مبنی بر مشکل در دسترسی به برخی خدمات تشخیصی برای درمان در بیمارستان این شهر، مشکلات بخش درمانی بررسی و دستورهای لازم برای پیگیری و رفع مشکل صادر شد.
وی افزود: به علت نبود متخصص و با وجود استقرار دستگاه رادیولوژی در بیمارستان مراوهتپه، بیماران برای گرفتن رادیولوژی مجبور به طی مسافتهای چند ساعته و رفتن به شهرهای کلاله و گنبدکاووس هستند که کار را برای بیماران و همراهان آنان دشوار کرده است.
رییس دادگستری مراوهتپه گفت: بررسیها نشان داد، استقرار متخصص رادیولوژی در پیچ و خمهای مکاتبات اداری زمانبر شده است که با پیگیریهای صورت گرفته، مسوولان دانشگاه علوم پزشکی استان قول دادند تا پایان این ماه، مشکل رفع شود.
به گزارش ایرنا، خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۰ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری، ۵۰ خانه بهداشت روستایی و عشایری و ۶ پایگاه اورژانس شهرستان مرزی مراوهتپه به مردم ارائه میشود.
شهرستان مراوهتپه حدود ۷۰ هزار نفر جمعیت دارد که در ۲ نقطه شهری و ۱۰۸ روستای دارای کُد شناسایی و در گستره سه هزار و ۶۰ کیلومتر مربع سکونت دارند