به گزارش ایرنا، استاندار مرکزی در آیین افتتاح این نمایشگاه گفت: راه رونق اقتصاد کشور، جدا شدن از نفت و اقتصاد نفتی است، اما همچنان اقتصاد کشور و بودجه وابسته به اقتصاد نفتی است و این ماده بر زندگی ما تاثیر مستقیم دارد.
فرزاد مخلصالائمه تصریح کرد: برای جدایی از نفت و رسیدن به اقتصاد پایدار کشور باید حوزه صنعت، کشاورزی و غیره را با شتاب بالایی رشد دهیم و قطعا این امر با همت کارگزاران دولت سیزدهم تا حد زیادی محقق شده است.
استاندار مرکزی اشاره کرد: ۵۳ درصد بودجه جاری دولت در حال حاضر از محل مالیات تامین می شود درحالی که در گذشته از طریق نفت تامین میشد و ضمن حمایت از تولید با ابزار مالیات، بخشهای فراری از پرداخت مالیات شناسایی شده است.
مخلصالائمه بیان کرد: برای دومین فصل پیاپی استان مرکزی رتبه دوم بهبود فضای کسب و کار کشور را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: همچنین استان رتبه اول تنوع تولیدات صنعتی را دارد و به غیر از تولید نفت و گاز همه محصولات در این استان تولید می شود .
استاندار مرکزی ادامه داد: در حوزه صنایع فرهنگی و اقتصاد فرهنگ قدری ضعیف هستیم که در این راستا امروز تفاهم نامهای بین پارک ملی علوم و فناوریهای نرم، جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان مرکزی منعقد شد.
مخلصالائمه با اشاره به تشکیل ستاد معین اقتصاد دریا در استان مرکزی، گفت: اقتصاد دریا نباید صرفا در استان های دریایی دنبال شود و باید همه استانها با هر ظرفیت در این اقتصاد فعال شوند و نهایت بهره برداری را داشته باشد.
وی تصریح کرد: استان مرکزی مملو از صنایع دریا محور است که اخیرا فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی نیز به استان سفر داشتند و تلاش داریم که از ظرفیت استان توسعه اقتصاد دریا را رقم بزنیم.
استاندار مرکزی گفت: توسعه در حوزه صنعت فقط به دست صنعتگران حاصل نمیشود و باید همه ارکان تولید همچون امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی پای کار باشند.
مخلصالائمه افزود: استان مرکزی سال گذشته رتبه دوم عملکرد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را به خود اختصاص داد و تمامی مصوبات این ستاد پیشرفت خوبی دارد و رسیدگی هر مسئله بیشتر از یک هفته زمان نمی برد هرچند تلاش داریم که شتاب بیشتری داشته باشیم.
وی اضافه کرد: سال گذشته رتبه دوم اشتغال و در بهار امسال نیز به لحاظ بیکاری با ۸ دهم درصد کاهش با قرار گرفتن در انتهای جدول بیکاری نیز کمترین نرخ بیکاری در کشور توسط استان مرکزی کسب شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در آیین افتتاح این نمایشگاه گفت: ۱۵۰ واحد تولیدی از صنایع کوچک و متوسط معتبر و صاحب نام کشور و استان مرکزی در ۳۲۰ غرفه محصولات خود را عرضه کردهاند
علی جودکی افزود: بیش از ۱۰ هزار متر مربع فضای سرپوشیده برای برپایی چهاردهمین نمایشگاه صنعت استان مرکزی تجهیز شده و علاوه بر این فضای بیرونی نمایشگاه نیز به مساحت پنج هزار متر مربع در اختیار صنایع بزرگ قرار داده شد.
وی ادامه داد: شانزدهمین نمایشگاه صنعت استان مرکزی بسیار امیدآفرین است و شرکتکنندگان در این رویداد اقتصادی جدیدترین تولیدات خود را در معرض دید عموم قرار دادهاند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: این نمایشگاه با حضور گسترده گروههای صنایع تولیدی، ماشینآلات صنعتی و معدنی، صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، نیروگاهی، تجهیزات صنعتی، فنی و مهندسی، بسته بندی، فلزی، کانی غیرفلزی، ماشینسازی، خدمات ایمنی، برق ، شیمیایی و پلاستیک، شرکتهای مشاور و بیش از ۲۰ شرکت دانشبنیان و تولیدکنندگان انرژی پاک، صنایع ریلی، اتوماسیون، ابزارآلات، صنایع پیشرفته، آلومینیوم، متالورژی، ریختهگری و جمعی از فعالان حوزه صنعت با رویکرد توسعه، حمایت از صنایع و تولید و صادرات کالای ایرانی با حضور میهمان داخلی و خارجی برگزار شد.
جودکی تصریح کرد: این نمایشگاه تا سوم آذر ماه از ساعت ۱۵ الی ۲۱ پذیرای علاقمندان و بازدیدکنندگان است.