حمایت از تولید داخل برنامه اولویت‌دار استانداری مرکزی است

اراک - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: حمایت از تولید داخل و مبارزه قاطعانه با قاچاق کالا برنامه اولویت‌دار استانداری این استان است.

به گزارش ایرنا، «بهنام نظری» روز دوشنبه در نشست کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان مرکزی، افزود: جلوگیری از ضربه زدن به تولید و اقتصاد ملی از برنامه‌های استان بوده و اقدامات در این حوزه نباید همانند طلا رها باشد و یا به گونه‌ای برخورد شود که نارضایتی مردم را به همراه داشته‌ باشد.

وی ادامه داد: اجرای طرح‌ها در استان مرکزی باید به گونه‌ای انجام شود که در سالی که سال انتخابات است افزایش رضایتمندی مردم را به همراه داشته‌ باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: در زمینه ثبت، ضبط و ثبت اموال طلا فروشی‌های استان در سامانه جامع کشور در استان کم کاری‌های انجام شده و باید برنامه‌های راهگشا در این راستان تدوین شود.

نظری گفت: طلافروشی‌های استان مرکزی در صورتی که نسبت به ثبت اموال خود در سامانه جامع کشور اقدام نکنند باید براساس قانون با آنها برخورد شود و اداره کل صنعت، معدن و تجارت نیز باید از نشست‌های آموزشی برای این افراد خارج و برخورد با این افراد را در دستور کار خود قرار دهد.

افزایش ۱۷ درصدی کشف کالای قاچاق در استان مرکزی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: کشف کالاهای قاچاق در هفت ماه امسال نسبت به سال گذشته ۱۷ درصد افزایش یافته‌ است.

سرهنگ «محمد عقیل سلگی» افزود: ۶۳۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در قالب ۱۶۷ پرونده از نوزدهم شهریورماه تا بیستم آبان ماه در استان مرکزی کشف شد.

وی ادامه داد: ۱۶۴ نفر در این مدت دستگیر شدند و ۱۲ دستگاه خودروی سواری، ۱۴ دستگاه اتوبوس، ۷۶ دستگاه خودروی شوتی و ۱۸ باب منزل مورد بررسی قرار گرفته‌ است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مرکزی خاطر نشان کرد: ۲۵ میلیارد ریال لوازم بهداشتی، ۳۰ میلیارد ریال لوازم خرد آشپزخانه، سه دستگاه موتور سیکلت سنگین به ارزش ۳۰ میلیارد ریال و یک دستگاه بیل مکانیکی به ارزش ۴۰ میلیارد ریال کشف شده‌ است.

معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت در استان مرکزی نیز گفت: بازرسی از ۷۰ درصد طلافروشی‌های مرکز استان انجام شده و و واحدهایی که نسبت به ضبط و ثبت اموال خود در سامانه اقدام نمی‌کنند شناسایی شده است.

«اسدالله بنی اسدی» افزود: عدم تمکین در ثبت این سامانه کشوری است و بسیاری از واحدهای طلافروشی در سطح کشور رغبتی به ثبت در این سامانه ندارند.

وی ادامه داد: برخورد با طلافروشی‌هایی که تا پایان این هفته نسبت به ثبت اموال خود در سامانه اقدام نکنند، از هفته آینده آغاز می‌شود.

معرفی طلافروشی‌های متخف به تعزیرات حکومتی

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: طلافروشی‌هایی که نسبت به اموال خود در سامانه کشوری اقدام نمی‌کنند به ایننهاد معرفی شوند تا برخورد قانونی صورت گیرد.

«سعید نورالهی» افزود: اجرای این طرح ابتدا باید از رییس اتحادیه طلافروشی‌ها آغاز شود.

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی نیز در این نشست گفت: اکنون ایران اسلامی در زمینه تولید لوازم خانگی به یکی از کشورهای صادرکننده تبدیل شده و اینکه برخی واحدهای استان اقدام به فروش کالاهای قاچاق می‌کنند پذیرفتنی نیست.

«جواد اتابکی» افزود: نیاز است برای حمایت از کالاهای تولید داخل برخورد با این واحدها در دستور کار قرار گیرد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه استان مرکزی نیز گفت: ۱۸۶ کارت هوشمند سوخت در مدت هفت ماه گذشته مسدود شده و برای آنان جریمه سخت اعمال شده‌ است.

«سعید جمشیدی» افزود: چهار هزار تن گاز مایع در گذشته در استان مرکزی توزیع می شد که اکنون به یک هزار و ۲۰۰ تن کاهش یافته‌ است.

وی ادامه داد: توزیع فرآورده‌های نفتی بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی بر اساس سامانه دریافت فرآورده‌های (صدف) انجام می‌شود.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه استان مرکزی خاطرنشان کرد: این شرکت در حلقه آخر قرار داشته و نیاز است بقیه دستگاه‌ها اقدامات خود را در این حوزه به درستی انجام دهند.

جمشیدی افزود: در صورتی که میزان تولید در سامانه جامع تجارت ملاک قرار گیرد مشکل در زمینه توزیع سوخت این شرکت نیز برطرف می‌شود.

استان مرکزی با یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۲ شهرستان دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha