به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از مرکز اطلاع رسانی قوه قضاییه، علی صالحی به همراه جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی در بازدید از شهرک صنعتی صفادشت ملارد از سه واحد تولیدی صنایع غذایی سمیه، پارچه حریر پردیس و صنایع عالی نسب بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت تولید، اشتغال، مشکلات و درخواست آنها به صورت میدانی قرار گرفت.
وی در حاشیه این بازدید اظهار داشت: در مقام دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان تهران بازدیدهای مستمر، هدفمند و مدونی از واحدهای تولیدی استان را در دستور کار قرار دادهایم و بعد از هر بازدید ضمن برگزاری همزمان جلسه با مسئولان مربوطه، مشکلات مطرح و مصوبات لازم به منظور حل آنها تنظیم و ابلاغ و متعاقبا انجام مصوبات در بازه زمانی تعیین شده، از ناحیه واحد اقتصاد مقاومتی دادسرا پیگیری میشود.
این مسئول خاطرنشان کرد: به جهت رفاه حال تولید کنندگان وجلوگیری از اخلال در روند تولید، کاهش مراجعات ایشان از شهرستانها به تهران و ارسال بدون واسطه مکاتبات، مدتی است سامانه پیامکی به شماره ۰۹۹۶۱۰۰۹۹۵۰ در دادسرای تهران افتتاح شده است که واحدهای تولیدی استان میتوانند مشکلات خود را از این طریق به واحد اقتصاد مقاومتی دادسرای تهران منعکس کنند.
دادستان عمومی و انقلاب تهران ادامه داد: در جلسهای که پس از بازدید از واحدهای تولیدی تشکیل و مصوباتی نیز به صورت کلی در مورد مشکلات شهرک و موردی در مورد شرکتهای حاضر در جلسه تدوین شد.
صالحی اضافه کرد: تامین برق مورد نیاز برای یکی از واحدهای تولیدی که دارای طرح توسعهای و قرارداد با طرف خارجی بود، پیگیری تسریع در اخذ مجوز استاندارد یکی از شرکتهای در شرف تاسیس و اعطای مهلت برای حل مشکل فاضلاب، مکاتبه با بانک مرکزی برای حل مشکل اعاده ارز حاصل از صادرات یک شرکت دانش بنیان و پیگیری تسریع در صدور حکم یکی از واحدهای دارای مشکل در دادگستری از جمله مصوبات موردی این جلسه بود.
وی ادامه داد: پیگیری و تدوین راهکارهای اجرایی احداث تصفیه خانه شهرک با مدیریت فرمانداری شهرستان و انعکاس نتایج و پیشنهادات به واحد اقتصاد مقاومتی دادسرای تهران، برآورد حجم آب مورد نیاز واحدهای شهرک و امکان سنجی حفرچاه مجدد توسط اداره آب منطقهای و متعاقبا صدور مجوزهای لازم برای حفر چاه جدید، الزام بنیاد مستضعفان به ارایه پاسخ استعلام اراضی در مالکیت این نهاد ظرف یک هفته، الزام شهرداری به تحویل زمین لازم برای استقرار تاسیسات برق منطقهای ظرف چهار روز و آغاز عملیات اجرایی برق رسانی ظرف یک هفته، پرداخت نیمی از هزینه تامین برق توسط مدیریت شهرک ظرف یک ماه و تقسیط ۶ ماهه ۵۰ درصد باقی مانده از جمله مصوبات کلی این جلسه بود.
صالحی یادآور شد: در این جلسه مقرر شد شهرداری صفادشت با همکاری مدیریت شهرک، موضوع انتقال امور اجرایی این مجموعه را بررسی و فرآیند انتقال حداکثر ظرف یک سال با نظارت فرمانداری صورت پذیرد.
پس از بازدید از واحدهای صنعتی صفادشت، جلسهای با حضور دادستان تهران و رئیس دادگاه بخش، ائمه جمعه ملارد وصفادشت، مدیران سازمان صمت، آب منطقه ای، شرکت توزیع نیروی برق و شهرکهای صنعتی استان، فرماندارملارد، شهرداروبخشدار صفادشت وسایر مدیران اجرایی محلی برگزار شد و مدیریت شهرک و تعدادی از تولید کنندگان مشکلات خود را در حوزه چالشهای اعاده ارز حاصل از صادرات، کمبود آب وبرق مورد نیاز، عدم وجود تصفیه خانه و شبکه جمعآوری فاضلاب و زمان بر شدن فرایند اداری تحویل مدیریت شهرک را مطرح کردند.
به گزارش ایرنا، شهرک صنعتی صفادشت با ۸۰۰ هکتار وسعت و ۵۰۰ واحد صنعتی فعال بزرگترین شهرک صنعتی غیردولتی کشور میباشد و بهعنوان یکی از قطبهای صنعتی استان تهران مطرح است.