به گزارش خبرنگار ایرنا، علی باقری روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی و سه جانبه گرایی دولت، کارگر و کارفرما که با حضور مدیرکل سازمانهای کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ساری برگزار شد، افزود: تشکلگرایی در مازندران وضعیت مطلوبی دارد و بدنبال توسعه این مهم در استان هستیم. وی اظهار داشت: تشکل های گارگری و همچنین دیگر تشکل ها در مازندران، توجه به رشد تولید و مهار تورم را همواره سرلوحه کارهای خود قرار میدهند.
وی وجود تشکل ها را برای توسعه کشور ضروری دانست و ادامه داد: باید نقش تشکل ها برای مردم کشورمان تبیین شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بر لزوم پیگیری و حل مشکلات تشکل ها تاکید کرد و گفت: عملکرد این اداره کل در حوزه روابط کار مطلوب ارزیابی شد و هم اکنون رتبه نخست کشور در این بخش را در اختیار دارد.
باقری بیان کرد: بحث معیشت کارگران و بازنشستگان و همچنین موانع تولید کارفرمایان و تولیدگران از مباحث اصلی مطرح شده توسط تشکل های کارگری و کارفرمایی و بازنشستگی است.
وی تصریح کرد: این اداره کل برنامه ویژه ای برای آموزش و توانمندسازی تشکل ها به ویژه در حوزه قانون کار دارد.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.