به گزارش خبرنگار ایرنا، سپهر خلجی شامگاه پنجشنبه در نشست با فعالان رسانه ای و فضای مجازی همدان با بیان اینکه ارتقای جایگاه روابط عمومیها و رفع نقایص این حوزه از دغدغه های شورای اطلاع رسانی دولت به شمار می رود، افزود: در این خصوص گام های خوبی برداشته شده و علاوه بر موضوع ارتقای روابط عمومی استانداری ها، به موضوع آموزش نیز ورود پیدا کرده ایم و در این خصوص هماهنگی هایی با سازمان اداری و استخدامی انجام شده است.
خلجی با بیان اینکه حتما در کنار ارتقای جایگاه روابط عمومی استانداری ها باید عملکرد این حوزه نیز ارتقا پیدا کند، افزود: همه چیز برای ارتقای جایگاه به منابع مالی و پست برنمی گردد، گواه این مطلب افرادی هستند که به تنهایی برحسب استعداد ذاتی و علاقه به کارشان به انداز یک واحد روابط عمومی با ۲۰ نفر نیرو، اثرگذاری و جریان سازی می کنند.
روابط عمومی باید جریان ساز باشند
رییس شورای اطلاع رسانی دولت با بیان اینکه روابط عمومی ها باید جریان ساز باشند اظهار داشت: این ضعف مربوط به دولت فعلی نیست و سنگ بنای آن از قبل کج گذاشته شده اما در این دوره تلاش می شود تا از این مسیر اشتباه خارج شده و آنرا درست کنیم چرا که دیگر وقت کافی نداریم، بیش از چهار دهه از عمر انقلاب گذشته و باید شاهد اصلاح این حوزه باشیم که کار سخت و زمان بری است.
وی با بیان اینکه در همین راستا امروز در شورای اداری همدان مصوبه شد تا با دستور استاندار، روابط عمومی دستگاه های اجرایی این استان ظرف مدت یک ماه مورد بازبینی قرار بگیرند و در صورت نیاز به تغییر و جابه جایی، این کار حتما صورت گیرد.
خلجی در بخش دیگری از صحبت های خود با ذکر اینکه برخی مدیران در انتخاب روابط عمومی ها دچار اشتباه می شوند، افزود: روابط عمومی دستگاه ها باید طراح عملیات رسانه ای باشند، پیوست رسانه ای و رویداد ایجاد و اجرا کنند.
مدیران، مسوول حوزه اطلاع رسانی دستگاه خود هستند
رییس شورای اطلاع رسانی دولت با بیان اینکه برخی مدیران فکر می کنند مسوولیت حوزه رسانه با آنان نیست در صورتی که طبق آیین نامه دولت مدیر دستگاه خودش مسوول حوزه اطلاع رسانی است، افزود: اگر مدیر درک درستی از رسانه نداشته باشد و فرد متناسبی در حوزه روابط عمومی نگمارد ، دچار مشکل خواهد شد.
خلجی افزود: در برخی نقاط برای انعکاس دستاوردهای دولت و نظام نیازمند رویدادسازی و کمپین سازی هستیم، مثلا در پروژه آبرسانی از سد تالوار به همدان که در دولت سیزدهم به نتیجه رسیده و کار عظیمی بوده است باید این اتفاق بیفتد.
دولت سیزدهم در مقابله با فساد گام های بلندی برداشته است
خلجی با تبیین اقدامات دولت سیزدهم در حوزه مقابله با فساد، گفت: دولت در حوزه مقابله با فساد در گلوگاه ها و شفاف سازی امور، قدم های بلندی برداشته که از جمله آنها حذف امضاهای طلایی است، در گذشته یک نفر برای گرفتن مجوز ۲ سال می دوید اما امروز این چیزها را شاهد نیستیم.
رییس شورای اطلاع رسانی دولت، عدالت محوری از اولویت های دولت سیزدهم دانست و گفت: یارانه حمایتی کودکان ۶ ماه تا ۶ ساله و افزایش سهم دهک های پایین جامعه برای حضور در مدارس سمپاد یا استعدادهای درخشان که موجب تغییر سرنوشت محروم ترین افراد جامعه می شود، تنها گوشه ای از این رویکرد عدالت محور است.
اختصاص یک درصد از هزینه دستگاه های اجرایی برای کمک به امور فرهنگی، قرانی و رسانهای
خلجی بر استفاده از ظرفیت های پیش بینی شده در قانون برای حمایت از فعالیت های رسانه ای و تقویت اقتصاد رسانه، تاکید کرد و گفت: در لایحه بودجه امسال در قالب بند (ه) یک درصد از هزینه دستگاه های اجرایی کشور باید صرف کمک به امور فرهنگی، قرانی و رسانه ای شود که این مساله ظرفیت بسیار خوبی برای کمک به رسانه ها و فعالان این حوزه است.
وی با تاکید بر اینکه متناسب با فعالیت دشمن در فضاهای رسانه ای و مجازی باید کار کنیم، گفت: در همین راستا با هماهنگی با وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات رفع محدودیت برای فعالیت فعالان رسانه ای که در فضای مجازی به عنوان سرباز این جبهه علیه دشمنان فعالیت دارند در دستور کار قرار دارد.
خلجی با بیان اینکه باید در روایت گری اول بهتر ظاهر شویم،افزود: پارسال به دلیل تاخیر در روایت درست از یک حادثه، روایت های معارض و نادرست از سوی دشمن مطرح شد، اما امسال با برنامه ریزی مناسب در این عرصه اجازه سوء استفاده به دشمن داده نشد.