در این پیام که نسخهای از آن روز شنبه دراختیار ایرنا قرار گرفت، آمدهاست: انقلاب اسلامی ایران با حمایت و پشتیبانی عظیم مردمی به پیروزی رسید و آنان در استمرار و بقای آن تاکنون نقش به سزایی داشتهاند. سخن امام خمینی (ره) راه و هدف او، تودههای مردم را برای مبارزه همراه کرد و امروز بسیج به عنوان مردمیترین، فرهنگ آفرین ترین و اقتدار آفرین ترین تبلورهای حضور مردم در حمایت از نظام اسلامی است.
پیام ادامه یافتهاست: بسیج یک اندیشه وسیع و سبک زیستن است. بسیج در نام و شناسه و کارت و عضویت خلاصه نمیشود و در حقیقت هر کسی که برای عزت و اقتدار دین و کشور مجاهدت میکند یک بسیجی است و این عنوان برای همهی مجاهدان فی سبیل الله صدق میکند و در یک جغرافیا نمانده و نخواهد ماند.
در قسمتی دیگری ازاین پیام آمدهاست: امروز نیز جبهه مقاومت براساس الگو و تفکر بسیجی درحال مبارزه با صهیونیزم جهانی است و راهپیماییهای گسترده آزادیخواهان جهان در حمایت از مظلومان و مجاهدان فلسطینی، حرکتی بسیج محور میباشد.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دراین پیام آوردهاست: امام بزرگوار ما بسیج را براساس یک اندیشه قرآنی بنا نهاد و این مجموعه پر ثمر سالهاست که تحت هدایتهای داهیانه فرمانده کل قوا حضرت آیت الله خامنهای -مدظله العالی- در راه قرآن، دین و کشور ایثار و فداکاری میکند.
پیام حاکیست: تحرّک و رشد امروز کشور ما مرهون فرهنگ و تفکر بسیجی است. بسیج طلبه و دانشجو، بسیج جامعه پزشکان، مهندسان، فرهنگیان، بسیج اقشار و…. گرچه در عنوان، به صورت جدا دسته بندی میشوند؛ اما در نهایت محصولی واحد ارائه میکنند که همان پیشرفت و ارتقاء عزت و عظمت ملت ایران است.
در بخش دیگری از این پیام آمدهاست: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم روز_بسیج را به آحاد ملت شریف ایران تبریک میگوید و با گرامیداشت نام و یاد شهدای این نهاد مقدس، بسیجیان عزیز را به استقامت در راه خدا و تقویت مستمر بنیه دینی و اخلاص دعوت میکند. سلاح_بسیج در مبارزه و جهاد، ایمان و عمل صالح است که این سلاح باید هر روز مجهزتر و قویتر گردد. زیرا که تقوا و عمل صالح یک عنصر انسان ساز ،نیرو بخش و عزت آفرین است.
پنجم آذرماه ، سالروز تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان امام خمینی(ره) در سال ۱۳۵۸ است؛ بیست و نهم آبان تا پنجم آذرماه به نام هفته بسیج نامگذاری شدهاست.