محمد صدیق ارم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این نظارت های بهداشتی در مدت یادشده بر روی ۸۷ هزار و ۹۹۰ کیلوگرم گوشت قرمز دام سبک و ۱۷۴ هزار و ۴۶۸ کیلوگرم گوشت قرمز دام سنگین در راستای ارتقای سلامت، بهداشت جامعه و تامین امنیت غذایی جزیره نشینان انجام شده است.
وی ادامه داد: در این مدت ۱۸۹ راس گاو، ۵۱۹ راس گوسفند و بز و سه نفر شتر در کشتارگاههای دام این جزیره ذبح شدند.
رییس اداره دامپزشکی قشم توضیح داد: تمام مراحل کشتار دام شامل معاینه قبل، هنگام و بعد از کشتار و استحصال گوشت با نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی و ناظر ذبح شرعی صورت گرفته است و لاشه دام ها نیز پس از کشتار به مدت ۲۴ ساعت در حالت پیش سرد نگهداری و پس از ممهور کردن با خودرو سردخانه دار به قصابی های سطح شهر قشم و سرتاسر این جزیره حمل شدند.
ارم اضافه کرد: کارشناسان بهداشت دامپزشکی و ناظران ذبح شرعی مستقر در کشتارگاه های دام که زیر نظر مسوولین بهداشتی هر مرکز نظارت می شوند تمامی مراحل قبل از کشتار، ذبح دام و بازرسی های پس از کشتار را انجام و در پایان با درج برچسب و ممهور کردن لاشه ها به مهر دامپزشکی، سلامت و حلیت (حلال بودن) گوشت های تولیدی را تایید می کنند.
وی از اقشار مختلف مردم خواست گوشت قرمز مصرفی خود را از فروشگاههای مجاز و دارای مهر بهداشتی شبکه دامپزشکی خریداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق شماره تلفن های ۰۷۶۳۵۳۴۴۱۰ و ۰۷۶۳۵۳۴۴۴۲۰ اطلاع دهند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب های خلیج فارس گسترده شده است.