جواد گودرزی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش بینی می شود امسال بیش از ۷۰ کیلوگرم زعفران خشک در این شهرستان تولید شود.
وی اظهار کرد: کشت محصول زعفران اگر مبتنی بر اصول فنی و زیر نظر کارشناسان جهاد کشاورزی صورت گیرد می تواند رونق اقتصادی را برای کشاورزان به دنبال داشته باشد.
مدیرجهاد کشاورزی بروجرد بیان کرد: به طور متوسط هر هکتار زمین کشاورزی اختصاص یافته به کشت زعفران نیازمند چهار تا پنج تن پیاز زعفران است که بعد از گذشت ۲ سال از کشت به مدت هفت سال محصول تولید خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه زمینهای حاصلخیز شهرستان برای کشت زعفران مناسب است، اضافه کرد: بهره وری اقتصادی عملکرد گل دهی زعفران از سال دوم کشت پیاز آغاز و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد ادامه داد: زراعت زعفران در بروجرد و روستاهای آن در سالهای اخیر رونق خوبی گرفته و این درحالی است که قدمت کشت این محصول در لرستان طولانی تر از خراسان است.
گودرزی گفت: این محصول به دلیل طعم، بو و رنگ خاصی که ایجاد میکند در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد بسیاری دارد.
وی یادآور شد: حدود ۳۵ درصد از جمعیت ۴۲۰ هزار نفری شهرستان بروجرد روستایی هستند و به کار کشاورزی اشتغال دارند که کشت این محصول در اشتغال و درآمد بیشتر آنها تاثیرگذار خواهد بود.