معصومه نوروزی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: اگرچه شهرکرد در پاییز امسال در بسیاری از روزها با کمترین کمینه دما سردترین ایستگاه مراکز استانهای کشور گزارش شد اما در مجموع هوا در استان نسبت به میانگین بلندمدت ۲ درجه افزایش یافته است.
وی ادامه داد: افزایش ۲ درجهای دما نشانگر تغییرات اقلیمی در استان و سطح منطقه است و این موضوع میتواند پیامدهای ناگواری بر موجودات و محیط پیرامون داشته باشد بهطوریکه حتی افزایش یک دهمی دما در فصل سرما بر رشد گیاهان و کیفیت خاک تاثیر نامطلوبی دارد.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری دمای صبح روز شنبه شهرکرد را ۶ درجه سانتیگراد زیر صفر اعلام کرد و گفت: بر این اساس شهرکرد سردترین ایستگاه استان و سردترین ایستگاه مراکز استانهای کشور گزارش شد.
نوروزی یادآور شد: برای روزهای آینده نیز دمای کمینه کاهش پیدا میکند اما این کاهش دما حدود یک درجه سانتیگراد پیشبینی میشود و تا پایان هفته نیز بارشی برای استان پیشبینی نمیشود.
به گزارش ایرنا، با پایان یافتن سال آبی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ چهارمحال و بختیاری شانزدهمین سال متوالی خشکسالی خود را پشت سر گذاشت.
افزایش دمای هوا و تبخیر آب نیز در وقوع این خشکسالیها تاثیرگذار بوده است.
چهارمحال و بختیاری سرچشمه ۲ رودخانه زایندهرود و کارون و بخشی از رودخانه دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.