به گزارش ایرنا از معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، امیر تجلی نیا اظهار داشت: مدیران مدارسی که مشاور ندارند با مراجعه به سامانه نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان (نماد)، یک نفر را به عنوان رابط مشاوره تعریف میکنند.
وی افزود: ۱۰ هزار و ۵۷۱ نفر نیز در بخش همیار مشاور آموزش میبینند تا در سامانه نماد، دانش آموزان نیازمند خدمات دریافت راهنمایی و مشاوره را راهنمایی کنند.
تجلی نیا گفت: برای ایجاد انگیزه در بین همکاران آموزگاری که غربالگری را انجام میدهند، در بخش نماد، پایش گواهی را مدنظر داریم و براساس شاخصهایی مشخص به افراد گواهی اعطا میکنیم.
مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با تاکید براینکه باید آسیبهای فضای مجازی را برای دانش آموزان مشخص کنیم، ادامه داد: تلاش داریم در این راستا اقداماتی انجام دهیم که دانش آموزان آسیب های فضای مجازی را بشناسند.
به گزارش ایرنا، طاهره فضائلی معاون دفتر مشاوره وزارت آموزش و پرورش آبان سال گذشته با اشاره به کمبود ۴۵ هزار مشاور در مدارس کشور گفت: بیش از ۱۸۲ هزار دانش آموز در سراسر کشور در یک سال اخیر توسط ۱۳ هزار و ۶۰۰ مشاور خدمات مشاوره دریافت کردند.