به گزارش خبرنگار ایرنا بهمن جعفری روز یکشنبه در مراسم تجلیل از مدرسان و دانشجویان شایسته تقدیر دانشگاه علمی کاربردی اظهار کرد: شرکت خمیرمایه دورود، شرکت لوله و الیاف بهراد و مجتمع فولاد خرم آباد با ظرفیت ۳۰۰ هزار تن در سال از مهمترین این واحدها هستند.
وی با تاکید بر اینکه همکاری صنعت و دانشگاه منجر به تولید محصولات کیفی، اشتغال پایدار و درآمدزایی مطلوب می شود افزود: در دولت سیزدهم به حوزه تولید توجه جدی و بر ارتباط مستمر دانشگاه و مراکز صنعتی تاکید شده است همچنین یکی از برنامه های دولت، حفظ شرایط موجود واحدهای صنعتی با وجود تحریم ها است.
وی تکمیل طرح های نیمه تمام دارای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی را از دیگر برنامه های دولت برشمرد و بیان کرد: شرکت های زاگرس پوش و یخچال سازی لرستان از واحدهای خوب استان هستند و با توجه به اینکه یخچال سازی از مصوبات سفر رییس جمهور است تامین مالی از طریق بانک صنعت و معدن، تکمیل خطوط تولید و خروج از تک محصولی بودن در دست اقدام می باشد.
رییس صمت لرستان ادامه داد: شرکت زاگرس پوش نیز از مهمترین واحدهای توانمند استان است که قابلیت تبدیل شدن به یک برند بین المللی را دارا می باشد و حمایت از این واحدهای تولیدی می تواند توسعه تولید و اشتغال را در استان به همراه داشته باشد.
جعفری همچنین با اشاره به باز بودن درگاه ملی مجوزها افزود: تسریع در صدور مجوزها و حذف امضاهای طلایی به منظور پیشگیری از فساد مزیت استفاده از این درگاه و صدور پروانه کسب واحدهای تولیدی و صنعتی از طریق این درگاه میسر است.
وی همچنین تصریح کرد: در حال حاضر تنها به درخواست مالکان طرح های نیمه تمام بالای ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی در جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و تبصره ۱۸ در راستای تکمیل این واحدها پاسخ مثبت داده می شود.
وی افزود: با توجه به رسالت دانشگاه علمی کاربردی که تربیت نیروی انسانی متخصص مرتبط با حوزه کار و تولید است باید ارتباط تنگاتنگی بین دانشگاه و صنعت باشد کما اینکه طی ۲ سال اخیر بین دانشگاه های استان و حوزه های صنعت، معدن و تجارت پیوند خوبی برقرار شده است.
به گفته جعفری یکهزار و ۳۶۴ واحد صنعتی در لرستان فعال می باشد.
در این مراسم از۵۲ مدرس و دانشجو و ۱۴ مرکز آموزش علمی کاربردی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری تقدیر شد.