«محمد نادری» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: سه هزار نفر از مجموع این افراد در حوزه سواد آموزی، ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در دوره انتقال و یکهزار و ۱۰۰ نفر در دوره تحکیم به معاونت سواد آموزی ادارهکل آموزش و پرورش استان مرکزی ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: لیست افراد بیسواد استان مرکزی برای حضور در دورههای سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان از طریق ادارات کل بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان جهاد کشاورزی و اولیای بیسواد از طریق مدارس استان جمع آوری شده است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی با یادآوری تحقق ۱۰ درصد حجم ابلاغی سوادآموزی به این استان خاطرنشان کرد: ۱۳۹ آموزش دهنده سوادآموزی در این استان فعال هستند که نسبت به استانهای دیگر کمتر است و این مهم از جمله عوامل عدم تحقق حجم ابلاغی در این استان است.
نادری گفت: ۸۰ نفر از مجموع افرادی که با معاونت سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی همکاری دارند، امسال نسبت به تشکیل کلاس اقدام کردهاند و برای بقیه کلاسهای نهضت سوادآموزی استان از ظرفیت مدیران و معلمان گروههای جهادی استفاده شده است.
وی افراد بیسواد و کمسواد بین ۱۰ تا ۴۹ سال را جامعه هدف معاونت سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه بیشتر افراد بیسواد و کمسواد استان را افراد شاغل در حوزههای مختلف کارگری و زنان خانهدار تشکیل میدهند این افراد از رغبت کافی برای حضور در کلاسهای سوادآموزی برخوردار نیستند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی حجم ابلاغی اتباع بیگانه، معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش استان مرکزی را ۴۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: اکنون ۹۰ درصد این افراد در شهرستانهای اراک، ساوه و دلیجان تحت آموزش کلاسهای نهضت سواد آموزی قرار گرفتهاند.
۳۲ هزار و ۲۲۹ بی سواد و کم سواد بر اساس آمار سرشماری سال ۹۵ در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در استان مرکزی وجود دارد.