به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمدحسن محمدی» شامگاه دوشنبه در نشست خبری به مناسبت تشکیل نهضت سوادآموزی، افزود: مهاجرت از شهرستانهای اطراف به روستاهای خمین و ماندگار نبودن جمعیت مهاجر در فصل امتحانات پایان سال تحصیلی باعث شده این جمعیت تحت پوشش با سواد شدن قرار نگیرند.
وی ادامه داد: دوره سوادآموزی شامل اول تا سوم ابتدایی است و چهار ماه زمان میبرد و در دوره انتقال که هفت ماه است دروس چهارم تا ششم ابتدایی به سوادآموزان آموزش داده میشود.
محمدی گفت: ۱۰ آموزش دهنده در قالب قرارداد با یک شرکت در اجرای طرح نهضت سواد آموزی مشارکت دارند.
وی توضیح داد: ۱۱۰ نفراز خمین پارسال در دوره سوادآموزی شرکت کردند و از این شمار ۱۹ سوادآموز نمره قبولی گرفتند.
مدیر آموزش و پرورش خمین اضافه کرد: از۱۰۰ نفر شرکت کننده در دوره انتقال در این بازه زمانی ۱۴ نفر موفق به کسب نمره قبولی و دریافت مدرک پایان دوره شدند.
محمدی تصریح کرد: آمار اندک قبولیهای نهضت سوادآموزی در این شهرستان به دلیل ناپایداری سکونت مهاجران و عشایر است.
وی اظهار داشت: خودآموز و باسواد کردن یکی از اعضای خانواده در قالب آموزش فرد به فرد از دیگر طرح های نهضت سوادآموزی برای افزایش شمار افراد باسواد است و در پایان دوره از سوادآموز آزمون گرفته میشود.
مدیرآموزش و پرورش خمین با اشاره به اجرای طرح نهضت سواد آموزی در ندامتگاه شهرستان، گفت: آزادی و انتقال زندانیان سبب آموزش ناتمام به آنها میشود.
محمدی تاکید کرد: از ساکنان کم سواد و بی سواد خمین دعوت میشود برای یادگیری سواد به آموزش و پرورش شهرستان مراجعه کنند یا با شماره ۴۶۳۳۸۵۵۲ تماس بگیرند.
مدیر آموزش و پرورش خمین، نهضت سوادآموزی را از دستاوردهای انقلاب اسلامی و یادگارهای با ارزش امام خمینی(ره) عنوان کرد و افزود: شمار افراد بی سواد شهرستان با اجرای طرحهای نهضت سوادآموزی کاهش یافته است.
محمدی بیان کرد: ۱۰ برنامه نظیر مسابقات ورزشی دارت، دیدار با نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی، دیدار با فرماندار، تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل همزمان با سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی در خمین برگزار میشود.
نهضت سوادآموزی به فرمان تاریخی امام خمین(ره) در هفتم دی ماه سال ۵۸ تشکیل شد.
نظر شما