به گزارش ایرنا به نقل از دادگستری خوزستان ، علی دهقانی روز دوشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی با اشاره به حمایت دستگاه قضا از تولید استان بیان کرد: در این نشست مشکلات سه واحد تولیدی طرح احداث نیروگاه ۵۲۰ مگاواتی سیکل ترکیبی تولید برق فولاد خوزستان، نیروگاه گازی ۵.۷ مگاواتی تولید برق سبحان رجحان و شرکت عمران مکران پاد بررسی برای ارائه نظر کارشناسی به کمیتههای تخصصی ارجاع داده شدند.
وی افزود: دادگستری خوزستان از واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی استان به منظور رونق بخش تولید و کاهش نرخ بیکاری، حمایت همه جانبه و قضایی میکند.
بازگشت ۶۰۰ نیروی کار به شرکت لولهسازی ماهشهر با حمایت دادگستری استان خوزستان
مدیر عامل شرکت لولهسازی ماهشهر در ادامه این نشست توضیح داد: این شرکت متعلق به گروه صنعتی سدید و تولید کننده لولههای فولادی نفت، گاز و پتروشیمی است که حدود بیست سال در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر فعال است.
علی خنیفر ادامه داد: علاوه بر مشکلات اقتصادی در برخی موارد این شرکت طرحیبرای کار ندارد که باعث تعطیل بودن کارخانه و یا تعدیل نیرو میشود.
مدیر عامل شرکت لوله سازی ماهشهر عمده مشکلات پیش روی این مجموعه را مشکلات بانکی برشمرد و گفت: متاسفانه نبود نقدینگی لازم این کارخانه مانع از خرید مواد اولیه و یا پرداخت بدهیهای آن میشود.
خنیفر ادامه داد: این شرکت در چند ماه اخیر تقریبا تعطیل بود که با همکاری دادگستری خوزستان مشکلات این واحد صنعتی تا حد زیادی برطرف و باعث برگشت ۶۰۰ کارگر به این مجموعه شد.
وی با بیان اینکه با کمک مجموعه دادگستری استان از مرداد ماه کارخانه به چرخه تولید بازگشت اظهار کرد: در حال حاضر شرکت لوله سازی ماهشهر با ۶۰۰ نیروی مستقیم و ۱۰۰ نیروی غیر مستقیم و به صورت شبانه روزی مشغول فعالیت و تولید است.
به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام مدیر کل صمت خوزستان ۲ هزار و صد واحد تولیدی در خوزستان وجود دارد که از این تعداد ۷۰۰ واحد صنعتی و کشاورزی راکد و یا نیمه راکد هستند.