محمد پرورش روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: سازمان تاکسیرانی اصفهان پس از تحویل خودرو «ون» آنها را مجهز به امکاناتی شامل؛ نصب بالابر، کفسازی بالابر، صندلیهای همراه،کمکهای اولیه، میله نگهدارنده معلول و ایمنی سرنشینان و مناسبسازی ویژه معلولان کرد.
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی اصفهان تصریح کرد: در همین راستا نیز سامانه حمل و نقل «همیار» ویژه درخواست خودرو معلولان طراحی و ساخته شد که در سالروز معلولان از طریق یک سامانه به بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ معلول شدید و خیلی شدید تحت پوشش بهزیستی اصفهان پیامک ارسال شد و درخواست شد که عضو کانال این سامانه شوند و نرم افزار حمل و نقل ویژه معلولان را نصب کنند.
پرورش گفت: برنامه کاربردی این سامانه شامل مسافر، اپراتور و و راننده میباشد که تمامی شهروندان معلول که قصد تردد دارند میتوانند یک روز قبل از سفر درخواست خود را در این سامانه «همیار» ثبت کنند.
وی تصریح کرد: پس از استان تهران که معلولان با خودروی مینیبوس و «ون» برای تردد استفاده میکنند؛ استان اصفهان دومین استانی است که برای معلولان خودروی اختصاصی برای معلولان شدید و خیلی شدید تهیه کرده است.
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی اصفهان اضافه کرد: تا کنون ۱۲ میلیارد تومان هزینه خرید، تجهیز و سامانه برای ۵ خودروی «ون» شده و سه نفر معلول میتوانند هم زمان از این خودرو استفاده کنند.
وی در مورد نرخ کرایه این خودرو ها گفت: در مصوبه سال ۱۴۰۲ برای کرایه خودرو «ون« پبشنهاد ما به لایحه شورای شهر حدود ۷۰ درصد تخفیف ویژه معلولان بود که شورای شهر تصویب کرد.
پرورش ادامه داد: در حال حاضر ورودی برای معلولان شدید و خیلی شدید مبلغ ۵۰۰ هزار ریال و به ازاء هر دقیقه مبلغ ۲۵ هزار ریال و برای هر دقیقه توقف ۸ هزار ریال در نظر گرفته شده است که این رقم شامل تخفیف ۷۰ درصدی شده است.
وی بیان داشت: معلولان اصفهانی بابت کمترین و بیشترین مسیر بین ۲۰۰ هزار تا ۷۰۰هزار ریال هزینه پرداخت میکنند که این رقم از طریق سامانه و اپ نصب شده در گوشی مسافر اعلام میشود.
مدیر عامل سازمان تاکسیرانی اصفهان در ادامه تصریح کرد: در نظر داریم؛ سال آینده نیز پنج خودروی «ون» دیگر در صورت استقبال به این ناوگان برای معلولان اضافه کنیم.
وی اضافه کرد: رانندگان این خودروها آموزش ارتباط با معلولان، سوار و پیاده کردن معلول و تمامی موارد فنی را آموزش دیدهاند.