به گزارش ایرنا " حمیدرضا جهانبخش " روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: این ظرفیت سازی زمینه مناسبی برای تولید گوشت قرمز بخصوص گوشت گوساله پرواری در مناطق مستعد استان به وجود آورده به طوری که سالانه بیش از سه هزار تن گوشت قرمز از فعالیت واحدهای پرواربندی صنعتی تولید و روانه بازار مصرف میشود.
وی افزود: نتیجه اجرای این سیاست ظرفیت سازی بیش از ۳۷ هزار راسی در پرواربندی گوساله و ۱۵ هزار راسی در پرواربندی بره است که بخش مهمی از این ظرفیت به دلیل کمبود تسهیلات سرمایه در گردش مغفول مانده و در صورت تامین سرمایه مورد نیاز از سوی بانکهای عامل استان امکان افزایش تولید در واحدهای صنعتی حداقل به میزان ۲ برابر وضع فعلی وجود دارد.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: افزایش تولید گوشت قرمز در واحدهای پرواربندی صنعتی این استان افزون بر تاثیر مثبت بر کاهش قیمت باعث ایجاد فرصت های شغلی جدید نیز خواهد شد.
وی یادآور شد: بوشهر یکی از استانهای مطرح در زمینه پرواربندی دام است که بخشی از تولید به مقصد کشتارگاههای استانهای همجوار و یا مرکزی کشور منتقل میشود.
جهانبخش ادامه داد: استان بوشهر با داشتن بیش از یک میلیون راس دام سبک و سنگین سالانه هشت هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف میکند.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: از این میزان تولید سالانه حدود یکهزار و ۲۰۰ تن مربوط به دامداران عشایری و هفت هزار تن مربوط به دامداران روستایی و صنعتی استان است.