میترا امین لو روز پنجشنبه شب در گفتوگو با ایرنا، افزود: لارستان قابلیتهای فناورانه بالایی دارد که آن را توانمند کرده است.
وی ادامه داد: موقعیت جغرافیایی و همجواری با استانهای دیگر و دسترسی به سیستم های حمل و نقل هوایی و دریایی با کمترین فاصله است با کمک به کاهش هزینههای تولید و افزایش بهروری از مزیتهای نسبی این شهرستان است.
امینلو اضافه کرد: همچنین تنوع صنایع موجود در شهرستان و از همه مهمتر نظام تامین مالی مبتنی بر فرهنگ ایرانی که به صورت طبیعی و در بستر این شهر شکل گرفته و ظرفیت خیرین، اکوسیستم نوآوری آن را تکمیل می کند.
دبیر کارگروه توسعه داراییهای نامشهود معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اضافه کرد: نکته ای که تجمیع کننده همه این موارد محسوب می شود، تعلق خاطر مردم به شهرشان است و این عنصر میتواند دیگر ظرفیتها را در کنار یکدیگر نگهداری و تجمیع کند.
وی با اشاره به بازدیدهای یک روزه خود از زیست بوم فناوری لارستان، تاکید کرد: یکی از ابزارهای مهم در اقتصاد دانش بنیان شبکه سازی است و وظیفه خودم میدانم که گزارش ظرفیتی که در این شهر وجود دارد را به همه واحدهای معاونت منتقل کنم.
امینلو افزود: از سویی برای حافظت از توسعه فناوری و پیشران شدن آن در اقتصاد لارستان تلاش میکنیم.
مدیر کانون مدیریت داراییهای فکری معاونت علمی ریاست جمهوری در پایان این وعده را نیز داد که حمایت از برگزاری و تامین جوایز برگزیدگان رویدادی با محوریت برج علم و فناوری و همکاری دانشگاههای لارستان را به عهده گیرد.
برنامه شب پژوهش و فناوری لارستان شب گذشته با حضور مدیر کانون مدیریت داراییهای فکری معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شد و در این مراسم از پوستر دومین کنفرانس ملی تحول دیجیتال و سیستمهای هوشمند به میزبانی لارستان رونمایی شد که مسئولیت برگزاری آن با مرکز آموزش عالی لارستان خواهد بود.
در این برنامه همچنین از پژوهشگران و فناوران برتر شهرستان تجلیل و قدردانی شد.
پس از این مراسم، دفتر ارتباط با صنعت مرکز آموزش عالی لارستان در برج علم و فناوری این شهرستان با افتتاح دفتر فعالیت رسمی خود را آغاز کرد و این مرکز آموزش عالی و کانون مدیریت دارایی های فکری تفاهم نامه ای برای همکاری های دو جانبه امضا شد.