مسعود ایرانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تشریح کرد: امسال ۳۱ هزار و ۷۱۳ مورد سرکشی از واحدهای صنفی، تولید و خدماتی از سوی بازرسان صنعت، معدن و تجارت در راستای مقابله با هر گونه نگهداری، عرضه و فروش کالاهای قاچاق و تقلبی انجام و به تشکیل تعدادی از پروندههای مورد اشاره منجر شده است.
وی افزود: همچنین در این مدت ۱۱۲ مورد گشت مشترک با حضور نمایندگان تعزیرات حکومتی، پلیس امنیت اقتصادی و اماکن عمومی، اتاق اصناف، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برای نظارت بر گروههای کالایی لوازم یدکی و خانگی، کالاهای دخانی، مواد آرایشی و بهداشتی، پوشاک و منسوجات، طلا و جواهر در استان برگزار شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: مجموع ارزش پروندههای تشکیل شده ۱۴۷میلیارد و ۷۸۹ میلیون و ۳۶۰ هزار ریال بوده که پس از تکمیل برگ گزارش بازرسی، برای رسیدگی و صدور حکم به تعزیرات حکومتی استان فرستاده شده است.
وی با تاکید بر برخورد قاطعانه با قاچاق کالا در سطح عرضه به منظور حمایت از تولید ملی و توسعه اقتصادی، از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی موضوع را برای رسیدگی با سامانه ۱۲۴ صنعت، معدن و تجارت درمیان بگذارند.
افزون بر یک هزار واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی در استان اردبیل فعالیت دارند.
اردبیل با جمعیت بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر، در شمالغربی ایران و همجوار با استانهای آذربایجانشرقی، زنجان و کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.