به گزارش ایرنا، رضا بهراملو روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه همدان در بخش جوجه ریزی طی ماههای اخیر جزو رتبههای برتر کشوری است افزود: مرغ در همدان نسبت به برخی از استانهای کشور قیمت مناسبتری دارد.
وی با بیان اینکه طی سه ماه اخیر تحقق بیش از صددرصدی جوجه ریزی نسبت به تعهد نشان از تولید مازاد مرغ در استان دارد افزود: بیش از سه میلیون قطعه جوجه ریزی در ماه با تعامل سازنده در استان میسر شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان با تاکید بر اینکه حدود روزانه ۵۰ تن بیش از نیاز استان مرغ تولید میشود به نحوی که هیچ نوع کمبودی در بازار وجود ندارد گفت: تولید روزانه در بعضی از روزهای هفته به ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن میرسد و مازاد تولید به خارج از استان ارسال میشود.
بهراملو با اشاره به اینکه قیمت هر کیلو مرغ گرم در بازار بر اساس نوسانات قیمت نهاده و جوجه یک روزه، در استان برای مصرف کننده ۸۵۰ هزار ریال تعیین شده است ادامه داد: هر فروشگاه یا واحد صنفی که به عرضه مرغ با بیش از این میزان اقدام کند، مرتکب تخلف شده و توسط گشت مشترک و بازرسان سازمان برخورد میشود، ضمن آنکه نظارت با جدیت در بازار در دستور کار است.
وی با قدردانی از حمایتهای استاندار و معاونت اقتصادی استانداری برای واردات گوشت به استان، از توزیع روزانه انواع گوشت گرم در استان خبر داد و افزود: روزانه بین ۲ تا سه تن گوشت گرم گوسفندی و گوساله تامین و توزیع میشود به طوری که توزیع گوشت در فروشگاههای زنجیرهای و تعاون روستایی صورت میگیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تاکید کرد: هر کیلو گوشت گوسفندی راسته با استخوان ۳۷۰ هزار تومان، مخلوط گوسفندی ۳۹۰ هزار تومان، ران و سردست گوسفندی ۴۴۰ هزار تومان و نرمه گوساله ۴۴۰ هزار تومان قیمتگذاری شده و بر این اساس عرضه میشود.
وی با تاکید بر اینکه تمهیداتی نیز در محصولات سبزی و صیفی اندیشیده شده است تصریح کرد: بخشی از محصول سیب زمینی ذخیره سازی شده است و بخشی دیگر به کشورهای همسایه صادر میشود، اگرچه قیمت این محصول در بازار به تعادل نسبی رسیده و با تعاملی که با تولیدکنندگان وجود دارد، شرایط دائم در حال پایش و تحلیل است.
بهراملو خاطرنشان کرد: در این حوزه نیز همچون دیگر بخشها تعامل سازنده در استان بین تولیدکننده و همکاران جهاد کشاورزی برقرار است و با قوت تولید و عرضه رصد میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزود: گوجه فرنگی در این فصل از محصولات استانهای جنوب کشور است که عواملی همانند هزینه حمل و نقل به مبلغ عرضه افزوده میشود از همین رو در ماههای آبان و آذر معمولا کمی افزایش قیمت ایجاد میشود که به مرور زمان قیمت به تعادل میرسد.
وی از رصد روزانه بازار و برگزاری کارگروههای کشاورزی در سطح استان خبر داد و گفت: از همکاریهای استانداری و دستگاههای تابعه همچنین ارگانهای مرتبط در تنظیم بازار، عرضه مواد غذایی، تولید، توزیع و نظارت قدردانی کرد.