به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «کاظم خاوازی» امروز دوشنبه در مراسم ملی تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی و منابع طبیعی با شعار "پژوهش و فناوری پیشران تولید بهره وری و امنیت غذایی" که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد، سند دانش بنیان امنیت غذایی را یکی از مهمترین رویدادهای حوزه امنیت غذایی کشور دانست و افزود: این سند از سال ۱۳۹۹ با محوریت شورای عالی انقلاب فرهنگی و با مشارکت ۲۶ دستگاه از سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه در دو سال تدوین و بهروز رسانی شد.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه با اجرای این سند ریل گذاری ۱۰ ساله در امنیت غذایی انجام شده است، اظهارداشت: دبیرخانه این سند در جایگاه اجرایی در وزارت جهاد کشاورزی مستقر شده است.
وی با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه متولی تامین اعتبار اسناد ملی حوزه علم و فناوری اعتبارات لازم برای ۲۲۱ اقدام ملی پیش بینی شده در این سند است، گفت: با اجرای این سند، علاوه بر وزارت جهاد کشاورزی، از تمام ظرفیت های وزارتخانه های مرتبط در حوزه تولید، حفظ و سلامت غذا استفاده خواهد شد تا بتوانیم شاهد مسیری رو به رشد برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار در کشور باشیم.
خاوازی با تاکید براینکه سند دانش بنیان امنیت غذایی کشور نیازمند اجرا است، تصریح کرد: این سند باید زودتر تدوین و اثرات آن در برنامه هفتم توسعه دیده می شد.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی براین باور است که تلفیق سند امنیت غذایی با سند برنامه هفتم توسعه کار دشواری است، اما سازمان تحقیقات کشاورزی با تمام توان خود می تواند نسبت به تلفیق این دو سند اقدام کند.
به گزارش ایرنا، در مراسم ملی تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی و منابع طبیعی با شعار (پژوهش و فناوری پیشران تولید بهره وری و امنیت غذایی) که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد، علاوه بر رونمایی از سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی پایدار بخش کشاورزی از ۳۴ پژوهشگر برتر بخش کشاورزی تجلیل به عمل آمد.