به گزارش ایرنا، معاون صنایع فرهنگی و خلاق اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی دوشنبه شب در حاشیه برگزاری این کارگاه به خبرنگار ایرنا گفت: نخستین کارگاه آموزشی ذیل دوازدهمین جشنواره مد و لباس فجر آبانماه گذشته در مجتمع فرهنگی – هنری امام رضا (ع) مشهد برگزار شد و برگزاری دومین کارگاه نیز در تکمیل مباحث آموزشی دوره قبل امروز در موسسه هنرهای نمایشی شمایل با همراهی موسسه هنری "گفتمان والا" ویژه فعالان مد و لباس استان انجام گرفت.
سید حجت طباطبایی افزود: در دومین کارگاه آموزشی مد و لباس ۱۵۰ نفر از فعالان این عرصه اعم از تولیدکنندگان، طراحان، کسب و کارهای خانگی و مزون داران از استان خراسان رضوی حضور یافتند و زیر نظر یکی از مربیان برجسته کشوری در حوزه مد و لباس، استاد "حسام جندقی زاده" مدرس مدرسه اراکو آموزشهای لازم را فرا گرفتند.
وی سرفصل های آموزشی این کارگاه را در بخش طراحی شامل "ویژگیهای طرح قابل اجرا در صنعت" و "تبدیل اسکچ به طرح قابل اجرا" و در بخش الگوسازی شامل "آماده سازی طرح برای الگوسازی"، "نرم افزار الگوسازی" و "طراحی در نرم افزار" برشمرد.
معاون صنایع فرهنگی و خلاق اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: حضور فعالان مد و لباس استان در این کارگاه از طریق ثبت نام آنان و واریز شهریه انجام گرفت و تا ۱۷ آذرماه مهلت نام نویسی این دوره را داشتند که پس از پایان کارگاه گواهی معتبر و امتیاز ویژه برای عضویت در سامانه طراحان مد و لباس ایران را دریافت می کنند.
طباطبایی اضافه کرد: در ادامه ۲ کارگاه آموزشی مزبور، سومین کارگاه آموزشی مد و لباس خراسان رضوی اواسط دیماه امسال برگزار خواهد شد، طبق برنامه ریزی انجام گرفته این کارگاه ها در قالب سلسله نشستهای آموزشی تحت عنوان "دورهمی های مد و لباس" به صورت بین رشته ای ادامه می یابد و تمرکز آن بر فعالیتها و زیرفعالیتهای مد و لباس در هم نشینی با سایر علوم مانند روان شناسی، جامعه شناسی، علوم پزشکی و ... خواهد بود.
وی بیان کرد: کارگاه آموزشی مد و لباس برای نخستین بار در خراسان رضوی برنامه ریزی و اجرا شده است و آموزشهای لازم از طریق مربیان به صورت شیوه های مستقیم، غیرمستقیم، اردویی و پنل های گفتگو به فعالان مد و لباس ارایه می شود.
دبیر کمیته استانی دوازدهمین جشنواره مدل و لباس فجر نیز در حاشیه این کارگاه به خبرنگار ایرنا گفت: خراسان رضوی بیست و چهارمین استانی است که امسال کارگاه آموزشی مد و لباس ذیل جشنواره مد و لباس فجر را برگزار می کند، برگزاری این کارگاه ها در استانهای مختلف به صورت حضوری یا مجازی بوده که خراسان رضوی به عنوان هجدهمین استان آن را حضوری برگزار کرد.
علیرضا بهمن آبادی با بیان اینکه برای نخستین بار است که کارگاه های آموزشی مد و لباس ذیل جشنواره مد و لباس فجر برنامه ریزی و اجرا می شود، افزود: ۸۰ درصد از هزینه برگزاری کارگاه توسط کارگروه ساماندهی مد و لباس فجر تامین و ۲۰ درصد باقی مانده توسط متقاضی پرداخت شده است.
وی با یادآوری ۱۰ روزه باقیمانده تا پایان مهلت ثبت نام در جشنواره مد و لباس فجر گفت: خراسان رضوی ظرفیت بالایی در بدست آوردن رتبه های برگزیده این جشنواره را دارد.
بهمن آبادی در پاسخ به سوالی در خصوص تعداد طراحان مد و لباس در کشور گفت: تاکنون بیش از هزار و ۸۰۰ نفر در سامانه طراحان مد و لباس ثبت نام و احراز هویت شده اند که به طور قطع تعداد واقعی طراحان کشور بیش از افراد ثبت شده در سامانه است، در واقع این سامانه پل ارتباطی بین طراحان و تولیدکنندگان به شمار می رود.
الهه باقری، رییس موسسه گفتمان مد والا به عنوان یکی از مجریان برگزاری این کارگاه نیز گفت: هدف نهایی از تداوم برگزاری کارگاه های مد و لباس سوق دادن طراحان به سوی ترویج فرهنگ ایرانی – اسلامی و سازماندهی آنان در این مسیر است.