به گزارش خبرنگار ایرنا، حبیبالله آسوده روز چهارشنبه در آیین نکوداشت و تجلیل از موسسات خیریه و تشکل های مردمی لرستان بیان کرد: جامعه پویا مردم پایه است و کنشگران اجتماعی باید مبتنی بر حصور و مشارکت مردم در آبادانی و پیشرفت کشور باشد و این جامعه پویا منعطف و خلاف و نوآور خواهد بود.
وی افزود: حکمرانی مردمی باید دارای وجه جمهوریت و اسلامیت بستر باشد و در قاعده حکمرانی اجتماعی آن را تجلی داد.
معاون کمیته امداد ادامه داد: اما مسئله مردمی وقتی شیرین تر می شود که حضور و نقش آفرینی مردم ملموس باشد.
آسوده با اشاره به برگزاری دوازدهمین اجلاس موسسات خیریه در لرستان افزود: ۲ هدف اساسی مورد نظر بوده است که قدرشناسی مورد توجه باشد.
وی گفت: راهبران خیر و احسان گروه های مرجع و برگرفته از مردم هستند و اگر نیکوکاران نباشند وظیفه حاکمیت است که به محرومان خدمت کند حضور خیران در کنشگری خیر و احسان جامعه حاکمیت را کمک می کند.
وی اضافه کرد: حضور خیران شانه های حاکمیت را سبک کرده است و گروه دوم قابل تقدیر کارآفرینان هستند.
معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد اظهار داشت: تجلیل از کارآفرینان لازم است و باید آنها را تکریم کنیم.
آسوده گفت: رسالت کمیته امداد راهبردی خیر و احسان است و با انسجام بیشتر مانع از بازماندن افراد از تحصیل به دلیل فقر باشیم چون جامعه آینده ما به نوجوان امروز بستگی دارد.
وی افزود:بحث ازدواج جوانان جامعه اولویت است و گروه های مرجع باید مردم را کنار هم قرار دهیم تا کارهای خیر به سرانجام برسد.
معاون کمیته امداد ادامه داد: سرپناه محرومان و اشتغال نیز از دیگر اولویت ها است که باید فقر بین نسلی در جامعه قطع شود.
آسوده عنوان کرد: گروه های مردمی در بطن جامعه می توانند آسیب های اجتماعی را برطرف و سنت های خوب گذشته را احیا کنیم.
آسوده افزود: همبستگی اجتماعی با حل اختلاف و ریش سفیدی محله محوریت در مساجد را مورد اهتمام قرار دهیم و اختلافات توسط مردم حل شود.