سجاد مروتی، روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این رویداد که با حمایت معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و بنیاد ملی خانواده برگزار می شود، ۳۰ مجموعه مردمی و کنشگرهایی که در زمینه محورهای مذکور فعالیت دارند حضور خواهند داشت.
وی ادامه داد: رویداد جامعه پرداز به دنبال این است که این مجموعهها را برای جبهه سازی و انجام یک کار منسجم گرد هم آورد.
او اظهار کرد: این رویداد تاکنون در چند استان کشور برگزار شده و تا پایان امسال ۱۸ استان دیگر نیز میزبان برگزاری رویداد جامعه پرداز خواهند بود.
مسئول اجرایی و ناظر رویداد جامعه پرداز کشور گفت: در این رویداد در کنار برپایی غرفههای توسط مجموعههای مردمی، سه میز مساله محور شامل میز ازدواج، میز طلاق و میز جمعیت نیز برگزار خواهد شد.
مروتی افزود: قسمت مهم رویداد جامعه پرداز ما هم افزایی است که مجموعه ها در آن با هم آشنا شوند و بدانند که در استان فارس چه مجموعه های دیگری کار می کنند و همگی آنها پس از آشنایی بتوانند به شکل منسجم و واحد در جهت اهداف و برنامهها فعالیت کنند.
وی ادامه داد: در بحث جمعیت و خانواده تاکنون کارها به شکل جزیرهای انجام شده که تصیمم گرفته شده این مجموعه ها به یک هم افزایی برسند تا در هر استان آن جبهه شکل گیرد و در ادامه در سطح ملی نیز یک جبهه گسترده تر با حضور مجموعه هایی که در سه محور مد نظر این رویداد کار می کنند شکل گیرد.
او اظهار کرد: در این رویداد شناسایی مجموعه ها و ظرفیتهای مردمی فعال در عرصه خانواده و تسهیل تعامل و هم افزایی آنها دنبال می شود.
مسئول اجرایی و ناظر رویداد جامعه پرداز کشور گفت: شناسایی و سطح بندی دقیق و عمیق مجموعه های کنشگر مردمی فعال در حوزه زن، خانواده، جمعیت و فرزندآوری و کاهش طلاق با رویکرد ایجاد جریانهای حلقه های میانی برای حل مسائل در این عرصهها، معارفه و شناساندن مجموعهها به یکدیگر و توسعه تعامل آنها و ترویج و معرفی خدمات و دستاوردهای اثر بخش به منظور معرفی الگوهای مطلوب در میان عناصر مردمی فعال از جمله اهداف برگزار این رویداد است.
مروتی افزود: تمرین طراحی عملیات مشترک بر اساس نظام مسائل استان و حل مساله توسط مجموعه های مردمی و آموزش و توانمندسازی کنشگران در زمینه حل مسائل اصلی استان از دیگر اهدافی است که در رویداد جامعه پرداز دنبال می شود.