به گزارش خبرنگار ایرنا "مهرداد آهکی" روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: این حجم از کار در بازه زمانی یاد شده از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون در همدان بینظیر بوده و نهضتی بزرگ در عرصه آسفالت روستایی به شمار میرود.
وی اظهار کرد: با اجرای این طرح که برای آن ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است، ۱۸ روستای این استان از نعمت آسفالت برخوردار شدند و تلاش برای آسفالت ریزی سایر جادههای روستایی نیز ادامه دارد.
این مسوول خاطرنشان کرد: همچنین روکش ۵۰۰ کیلومتر راه جادهای امسال انجام شده که بیش از برنامه پیش بینی شده راهداری استان همدان بود.
همدان، رتبه برتر در کاهش تصادفات
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان با اشاره به کاهش میزان تصادفات جادهای طبق آخرین آمار جمع آوری شده گفت: در کاهش تصادفات همانند سال قبل توانستهایم رتبه دوم کشور را حفظ کنیم و سیر صعودی را در این حوزه پیش گرفتهایم.
وی ادامه داد: در فوتیهای ناشی از تصادفات نیز توانستهایم طی هفت ماهه امسال رتبه پنجم را کسب کنیم و تلاش مجموعه راهداری استان رسیدن به رتبه اول یا دوم کشور تا پایان سال جاری است.
آهکی افزود: همچنین در ایام اربعین امسال نیز رکورد قابل توجهی در کاهش تصادفات جادهای داشتیم و توانستیم تا ۴۲ درصد سوانح رانندگی را ذر همدان کاهش بدهیم.
وی اجرای عملیات فنی و ایمنسازی جادهها و نیز عوامل بازدارنده را منجر به کاهش تصادفات رانندگی در جادهها عنوان کرد و گفت: سیاست این اداره کل شتاب در کاهش تصادفات رانندگی است.
استقبال از پیشنهاد خبرنگار ایرنا در خصوص مسیر تاریک دره
آهکی در ادامه با اشاره به مسدود شدن مسیر پیست تاریک دره از میدان گنج نامه، گفت: مسدود شدن این مسیر در راستای حفظ جان شهروندان است چرا که بسیاری از خودروها ایمنیهای لازم را در تردد این مسیر رعایت نمیکنند.
وی افزود: امنیت و جان مردم برای ما در اولویت است و متاسفانه در همین مسیر تاریکدره برخی خودروها رفتار ناشیانه در رانندگی داشته و موجب تصادفات ناگوار میشوند و اغلب نیز بیتجربه هستند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان از پیشنهاد خبرنگار ایرنا مبنی بر استقرار دستگاه اتوبوس از میدان گنجنامه در دوره مسدود بودن مسیر تا پیست تاریکدره برای حمل و نقل اسکی بازان استقبال کرد و گفت: پیشنهاد خوبی است و میتواند کمک شایانی به حل این مشکل و تردد اسکی بازان کند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان از پیشنهاد خبرنگار ایرنا مبنی بر استقرار دستگاه اتوبوس از میدان گنجنامه در دوره مسدود بودن مسیر تا پیست تاریکدره برای حمل و نقل اسکی بازان استقبال کرد و گفت: پیشنهاد خوبی است و میتواند کمک شایانی به حل این مشکل و تردد اسکی بازان کند.
وی افزود: آماده هرگونه همکاری با اداره ورزش و جوانان استان همدان برای تردد اسکی بازان در مسیر پیست تاریکدره با توجه به ضوابط و قوانین موجود هستیم.
اجرای عملیات رفع ۵۲ نقطه حادثه خیز
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای همدان با اشاره به اینکه ۵۲ نطقه حادثه خیز شناسایی و اصلاح آن در دستور کار است، گفت: امسال با حمایتهای بسیار خوب دولت سیزدهم توانستیم ۲۲ نقطه حادثه خیز را رفع کنیم و با وجود اینکه ۳۰ نقطه باقی مانده مورد تعهد ما برای سال آینده بود اما اجرای هشت نقطه دیگر را نیز عملیاتی کردهایم.
آهکی خاطرنشان کرد: مجموع عملیات رفع این نقاط حادثه خیز بین ۴۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و تا سال آینده نقاط شناسنامه دار رفع خطر خواهند شد.
جاده اسدآباد دومین گردنه صعب العبور کشور
مدیرکل راهداری همدان میگوید: مسیر اسدآباد دومین مسیر صعب العبور و طولانیترین گردنه در سطح کشور است و با این حال ۱۴ کیلومتر راه این گردنه را به طور کامل مجهز به روشنایی کرده ایم.
وی افزود: گردنه اسدآباد هم اکنون از ایمنی لازم برخوردار است و روزانه به طور میانگین ۶۰ هزار دستگاه خودرو از این مسیر تردد دارند.
وی با اشاره به عملیات چهاربانده شدن مسیر غارعلیصدر نیز گفت: مسکن و شهرسازی همدان در حال اجرای این طرح به مسافت ۳۰ کیلومتر است.
آهکی حد فاصل منطقه خان آباد تا خلعت آباد را پرحادثهترین مسیر غارعلیصدر دانست و گفت: راهداری استان اقدام به چهار خطه کردن سه کیلومتر این مسیر خطرساز کرده است و مابقی جاده نیز توسط علائم مهار کننده سرعت رانندگان، آرامسازی شده است.
وی مسیر آورزمان نهاوند را خطرآفرین عنوان کرد و گفت: عملیات آسفالت ریزی این مسیر توسط مسکن و شهرسازی نیز به صورت چهارخطه نیز در حال انجام است.
وی با بیان اینکه با نصب یکصد دوربین ثبت تخلف در سطح جادههای استان همدان رتبه نخست کشور را دارا هستیم، ادامه داد: ۳۰ دوربین نیز امسال در مسیرهای برون شهری نصب شد که از این حیث بازهم رتبه اول کشور را تکرار کردیم.
استقرار ۵۵۰ راهدار در سطح جاده ها
مدیرکل راهداری همدان با اشاره به استقرار ۵۵۰ راهدار در راه های استان،گفت: این تعداد راهدار همراه با ۳۵۰ دستگاه خودروی سنگین بازگشایی جادهها را عهده دار هستند.
وی افزود: هم اکنون در آمادگی کامل برای اجرای طرح زمستانی قرار داریم و تمامی راهدارخانههای استان فعال و دارای تجهیزات لازم هستند.
آهکی بیان کرد: تمامی ماشین آلات سبک و سنگین راهداری استان همدان که نیاز به تعمیر و بازسازی داشتهاند نیز به طور کامل سرویس شده اند.