به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی قاسمزاده روز سهشنبه به رسانه ها ابراز کرد: از ابتدای سال تاکنون ۱۱ مورد موافقت اصولی ایجاد تاسیسات گردشگری شامل سفرهخانه سنتی، اقامتگاه بومگردی، اقامتگاه سنتی، مجتمع گردشگری، مرکز تفریحی و سرگرمی، محیط و پارک طبیعتگردی عشایری در استان سمنان صادر شده است.
معاون گردشگری، سرمایهگذاری و تامین منابع اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان، افزود: با احداث و بهرهبرداری از این تاسیسات گردشگری، زمینه اشتغال مستقیم برای بیش از ۲۵۵ نفر در شهرستانهای شاهرود، دامغان، مهدیشهر، سمنان و آرادان فراهمشد.
وی خاطرنشان کرد: این تاسیسات در مساحتی بیش از ۳۰ هزار مترمربع و با حجم سرمایهگذاری چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال توسط بخش خصوصی احداث میشوند.
معاون گردشگری، سرمایهگذاری و تامین منابع اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان با اشاره بهضرورت توسعه امکانات و زیرساختهای لازم برای اقامت و ماندگاری گردشگران در استان افزود: میراث فرهنگی آماده همکاری با سرمایهگذاران بخش خصوصی در راستای توسعه صنعت گردشگری در استان است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، استان سمنان دارای بیش از یک هزار و ۸۳۳ اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و معنوی شناسایی شده است و ثبت جهانی پنج مجموعه کاروانسرای تاریخی از شرق تا غرب این استان، انتخاب سمنان به عنوان تنها نماینده ایران در «اتحادیه بینالمللی شهرهای گردشگری در امتداد جاده ابریشم»، موفقیت ۵۳ اثر صنایع دستی استان در کسب مهر اصالت ملی و ۹ اثر صنایع دستی در کسب مهر اصالت بینالمللی، و طراحی «اپلیکیشن پارکوپولو» به عنوان ابتکاری از استان برای معرفی جاذبههای گردشگری، بخشی از دستاوردها برای رونق حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در استان سمنان است.