جهانگیر شاهینی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: در این سامانه بخش های مختلفی را برای پیگیری و نظارت بر فعالیت ها بارگذاری و این طرح برای اولین بار از سوی برنامه و بودجه استان در کشور ثبت شد.
وی با اشاره به اینکه هر سامانه در سازمان مدیریت وبرنامه ریزی کشور و استانها جداگانه است بیان کرد: در این سامانه با یکپارچه سازی عملکرد تمام حوزه ها را در قالب های مختلف و بخش های بودجه ای، برنامه ریزی، آماری و توسعه مدیریت و فنی از سوی کارشناسان در این سامانه ثبت خواهد شد.
شاهینی ثبت اطلاعات پروژه در این سامانه را یک اولویت مهم دانست و تصریح کرد: در این سامانه اطلاعات همه پروژه ها از زمان شروع تا الان که در حال کار است از پیشرفت فیزیکی، کیفی سازی، بحث فنی و اعتباری، از هر محلی که اعتبار و تخصیص گرفته در این سامانه بارگزاری شده است.
وی اضافه کرد: تاکنون در این سامانه اطلاعات ۱۳۹۱ پروژه در سه بخش بودجه ای، فنی و بخش ارزش افزوده ای که برای استان ایجاد می کند مشخص است.
رئیس سازمان برنامه و وبدجه تصریح کرد: در این پروژه ها با ثبت اطلاعات جدید درصد پیشرفت فیزیکی و میزان اعتبار تخصیصی و مورد نیاز برای بهره برداری به خوبی شفاف سازی شده است.
شاهینی افزود: یکی از بزرگترین مزیت های این سامانه با توجه به تشکیل تیم کارشناسی اطلاعات پیشرفت فیزیکی و زمان بهره برداری پروژه ها که در گذشته به صورت خود اظهاری بوده را مشخص می کند.
وی گفت: در این سامانه برای هر پروژه ۹ تا ۱۰ فیلد مختلف وجود دارد که باید از سوی کارشناسان اطلاعات دقیق هر طرح ثبت شود.
شاهینی تاکید کرد: این سامانه یک مبنای بسیار خوب برای توزیع و تخصیص اعتبارات است و مشخص خواهد کرد هر طرح چه میزان اعتبار و از چه منابعی دریافت کرده است.
وی تصریح کرد: این سامانه با همکاری کارشناسان و بخش های آتی برنامه و بودجه طی هفت ماه راه اندازی شد.
افزون بر یکهزار پروژه نیمه تمام در این استان که تا پیش از شروع دولت سیزدهم راکد و یا نیمه فعال بودند، هم اینک با تزریق اعتبار و رفع برخی موانع فعال شده اند و مردم هم چشم انتظار به سرانجام رسیدن آنها هستند.