به گزارش ایرنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی، آیتالله سید احمد علمالهدی روز چهارشنبه در دیدار با مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی و فرمانداریهای استان افزود: بر این اساس نقش روابط عمومی دستگاهها اهمیت بیشتری پیدا میکند تا آنان به عنوان حلقه میان مردم و خادمانشان در بدنه دستگاههای مختلف به میدان بیایند.
وی با اشاره به اینکه روابط عمومیها دو جنبه جمعی و فردی دارند، ادامه داد: روابط عمومیها بهعنوان ویترین نمایش مجاهدتها و تلاشهای دستگاهها در مقابل چشم مردم قرار میگیرند تا به موازات کنشگری رسانهای، نفعی برای دستگاه خود نیز داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: مهمترین نفع برای هر دستگاه نیز مردمی بودن آن است، به طوریکه اگر دستگاهی مردمی نباشد و از جریان ارتباط بیواسطه با مردم نیز جا بماند، شکست آن غیر قابل کتمان است.
وی افزود: مردمیسازی وظیفه مسوولان روابط عمومیها است، تا روح مردمی در فعالیت ها شکل بگیرد و در تعامل بیواسطه با مردم باشند، زیرا یکی از ارکان مهم مردمیسازی دستگاههای اجرایی، مدیریت اربابرجوع است و اگر مردم در مراجعه به دستگاه ها سرگردان و نگران باشند، وجاهت مردمی آن دستگاه آسیب میبیند.
آیت الله علم الهدی خطاب به مدیران روابط عمومی های خراسان رضوی بیان کرد: شما میتوانید با آگاهسازی روشنبینانه، افکار عمومی در فضای کشور و استان را تغییر دهید.
وی گفت: مدیران روابط عمومی ها با وجود رسانه قدرتمند خارجی و رسانههای داخلی، مؤثرترین جبهه پدافندی در عرصه رسانه هستند، اکنون دشمن بر این نکته متمرکز شده تا مردم را نسبت به خدمتگزاری دولت و نظام بدبین کند.
امامجمعه مشهد با بیان اینکه نظام اسلامی بر ۲ رکن «جمهوری» و «اسلامی» استوار است، تصریح کرد: ارکان اساسی این نظام مشتمل بر جمهوریت و اسلامخواهی است؛ حفاظت از کیان اسلامیت در بدنه نظام به حفظ ارکان مردمسالاری وابسته است.
وی تاکید کرد: دشمن تلاش بسیار کرد تا به هویت اسلامی این نظام ضربه بزند اما نه تنها نتوانست بلکه در بسیاری از حوزهها نیز نتیجه عکس گرفت. معاندان نظام و بدخواهان این کشور بر ناامیدی مردم و خدشه وارد کردن بر بنیه جمهوریت نظام متمرکز شده اند تا مشارکتهای سیاسی مردم را تضعیف کنند و کار را به جایی برسانند که میان مردم و نظام فاصله و جدایی بیفتد.
آیت الله علم الهدی گفت: مشارکت در اندیشه سیاسی اسلام مفهومی کاملاً متفاوت با نظام لیبرال دموکراسی است و در مکاتب فکری غرب، مشارکت سیاسی بهعنوان یک حق بر عهده مردم است؛ با این حال مشارکت در اندیشه سیاسی اسلام به عنوان یک حق برخاسته از تکلیف مطرح است و از این منظر، توجه به ضرورتهای کنشگری اجتماعی نه شرط ایمان بلکه شرط اسلام است.
طرح منظومه فکری انتخابات به صورت رسمی در خراسان رضوی آغاز شد
در ادامه این نشست طرح «منظومه فکری انتخابات» به امضاء نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در آمد و به صورت رسمی آغاز شد.
مدیر کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی گفت: منظومه فکری انتخابات یک تلاش جمعی از سوی روابط عمومی های دستگاه های اجرایی و فرمانداری های استان است تا با تکیه بر خرد جمعی مشارکت در انتخابات دنبال شود.
سید ناصر نعمتی با اشاره به اهداف این طرح افزود: اهتمام به چهار محور "امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت در انتخابات" مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی، در کنار تهییج و تشویق مردم از طریق رسانههای فعال برای افزایش نشاط سیاسی جامعه و آگاهی بخشی رخ خواهد داد.
وی ادامه داد: اعتماد سازی، اطلاعرسانی با استفاده از روشهای نو و ارتقای دانش سیاسی مردم، حضور حداکثری تمام مردم در پای صندوقهای رأی و تبیین انتخابات نسبت به مولفههای مردم سالاری دینی و همدلی و وحدت در سطح کلان و استانی از دیگر اهداف این طرح است.
مشاور استاندار خراسان رضوی بیان کرد: همکاری، تولید و انتشار محتوا و اجرای برنامههای محتوایی و تبیینی برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات پیش رو مهمترین محور اجرای این طرح است.
وی ادامه داد: طرح "منظومه فکری انتخابات" و برنامهریزیهای اجرایی آن توسط روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان انجام شده است و با تشکیل کمیته تولید محتوا چهار رویداد تولید محتوای انتخاباتی با رویکرد مشارکت برگزار خواهد شد.
نعمتی عنوان کرد: رویداد تولید محتوای دانشآموزی با محوریت روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای ایجاد شور و حال انتخاباتی در مدارس و فضاهای خانوادگی اجرا خواهد شد.
رییس کمیته اطلاعرسانی و تبلیغات ستاد انتخابات خراسان رضوی ادامه داد: روابط عمومیهای دانشگاههای فردوسی مشهد، آزاد، پیامنور و علوم پزشکی مشهد رویداد تولید محتوای دانشجویی را برنامه ریزی کردهاند که مراحل اجرایی آن در حال آغاز است؛ این رویداد با حضور دانشجویان فضای متفاوتی را ایجاد خواهد کرد.