کبری علیخانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن بیان این مطلب، تصریح کرد: هم اکنون ۲ واحد نانوایی لواش در استان قزوین به پخت نان کامل اقدام می کنند که باید تعداد آنها افزایش یافته و همچنین فرهنگسازی لازم در این زمینه نیز بین مردم توسعه یابد.
وی با بیان اینکه تهیه نان کامل به آرد کامل نیاز دارد، تصریح کرد: برای پخت نان کامل ابتدا لازم است که کارخانجات آرد در استان قزوین به تهیه آرد کامل اقدام کنند و آن را در اختیار نانوایان قرار دهند.
علیخانی ادامه داد: نان به عنوان قوت غالب جامعه باید دارای یکسری مولفههای مغذی باشد که متاسفانه از سالهای گذشته تاکنون مورد غفلت واقع شد و پزشکان نیز به این نتیجه رسیده اند که افزایش برخی از بیماریها در جامعه به خاطر فقدان همین ویتامین ها و مواد آلی و معدنی است.
این مسوول با بیان اینکه پخت و مصرف نان کامل یکی از اولویتهای دولت سیزدهم به شمار میرود، بیان کرد: مصرف نان کامل با هدف افزایش سلامت خانواده، جلوگیری از امراض و همچنین بیماریهای گوارشی و ارتقای تندرستی در جامعه به طور جدی پیگیری میشود.
علیخانی خاطرنشان کرد: نان کامل علاوه بر خواص تغذیهای خود درمانگر بوده و به درمان بیشتر بیماریها کمک میکند که لازم است فواید آن از سوی رسانهها برای مردم تبیین شود.